MX310 Rib

MX310 Rib

MX310 er lettdrevet, sikker og har god bæreevne! MX310 er enkel å transportere, lett å oppbevare og har veldig gode sjøegenskaper.

Varenr.: SUZ-MX310
Motor:
Veil. utsalgspris fra
21 990,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Suzumar MX310RIB er "lillebroren" til MX-350 som i 2011 utpekt til beste ungdomsbåt i bladet Båtnytt under mottoet: lettdrevet, sikker og med god bæreevne! MX-350 og MX-310 passer for motorer med rorkult, men finnes også med jockeysete og fjernstyring. Jockeysetet har sitteplasser for opp til to personer.

Til sommerutflukter og familiemoro er Suzumar oppblåsbare båter et utmerket valg. Disse fleksible båtmodellene kombinert med Suzukis 4-takts påhengsmotorer er enkle å håndtere og er helt suverene å kjøre. Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er enkel å transportere, lett å oppbevare og har veldig gode sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte bruksbåten, men er også en god innstegsbåt til båtliv for barn og unge. De er bygget for tøffe utfordringer og er derfor utstyrt med fortøyningsringer i rustfritt stål, tretufter, årer, fotpumpe, reparasjonssett og bæreveske. En funksjon som alle oppblåsbare Suzumar har, er tre separate luftkamre, noe som øker sikkerheten til sjøs betydelig. Nøye utført utviklingsarbeid har resultert i båter som er brukervennlige, har god stabilitet og er en ren glede å kjøre. MX310 leveres i farge koksgrå med langsgående hvit stripe fra sesongen 2022. Standardutstyr er: 3 luftkamre, dobbel glassfiberdørk, 600 kg. nyttelast, årer, åregafler, tofte, transporttrekk, Reparasjonssett, pumpe.

Mål og vekt
Vekt
58 kg
Lengde
3080 mm
Bredde
1540 mm
Tubediameter
42 mm
Annet
Max. antall passasjerer
4 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Dørktype
Glassfiber
Luftkamre
3
Motor
Max. motoreffekt
15 hk

  Inkludert utstyr

  MX310 Rib leveres i farge koksgrå med langsgående hvit stripe i 2022.

  Ekstrautstyr

  Suzumar MX 310 RIB med jockeykonsoll, pute, styrekabel og styresnekke. Pris for dette i 2022 + kr 8400,-

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!