Cuddy 19

Cuddy 19

Båt med tak i hardtop og praktiske egenskaper for båtfolk og sportsfiskere

Varenr.: CUDDY-19
Motor:
Veil. utsalgspris fra
269 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Cuddy 21 er det perfekte valget for båtfolk og sportsfiskere som leter etter en økonomisk båt, allsidig, enkel å kjøre med utmerkede prestasjoner. Cuddy-serien har hardtop, som gir god skjerming for de som er under tak, samt for fører og passasjer i stolene rett bak hardtoppen. Dekket er ryddig og har god plass for alle typer aktiviteter, ikke bare fiske - men dykking, jakt og transport. Et fileteringsbord med skap og to ekstra seter kan enkelt monteres i denne store cockpiten, og likevel gi deg mye plass å gå rundt. tillegg er det god plass for bord og stoler om mann ønsker å bruke båten til turer i skjærgården. I alle modellene er det innfelte stangholdere, rustfrie rekker og badestige.

Båtene er enkle i grunnutrustningen, men leveres i tillegg til det som er nevnt over, med lanterner, lensepumpe i mellomskrog, fast drivstofftank, fiskebrønn som standard. I tillegg kan vi tilpasse båten for deg akkurat slik du vil ha den, med det ekstrautstyret du har behov for.

Mål og vekt
Vekt
670 kg
Lengde
5800 mm
Bredde
2250 mm
Annet
Max. antall passasjerer
6 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
75 l
Motor
Max. motoreffekt
80 hk

  Inkludert utstyr

  Anker stuverom, svingbar førerstol, Co-pilot-stol, kjemisk toalett, Bow rull, Rekkverk, klosser og 4 fiskestangholdere, Bryterpanel med USB-plugg, Manuell og elektrisk lensepumpe, Navigasjonslys.

  Ekstrautstyr

  Rundt bord, Hydraulisk Baystar styring, Sett med 2 plattformer inkludert skyvestige, Putesett for Cuddy 5 stk, tre delers Putesett til køye , Båttrekk, MP3 system med 2 høyttalere.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!