Viper DCz

Viper DCz

Viper DCz er en robust dagscruiser på nesten syv meter, med høykvalitets teknologi og et romslig cockpit perfekt for sosialt samvær. Designet av det anerkjente norske designstudioet Eker Design AS, har den patenterte Petestep®-teknologien forbedret båtens sjøegenskaper og drivstofføkonomi. Med miljøvennlig WPC-teak og høykvalitets vindusruter, gir Viper DCz komfort og holdbarhet. Den romslige kabinen er utstyrt med et elektrisk toalett og har plass til åtte personer. Med ekstrautstyr som bunnstoff, havnekalesje og kokeplater, tilbyr Viper DCz en luksuriøs båtopplevelse.

Kampanje!
Ryddesalg
Akkurat nå er det ryddesalg på en rekke Silver-modeller!
Les mer om kampanjen
Varenr.: VIPER-DCZ
Motor:
Veil. utsalgspris fra
930 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Viper DCz er en nesten syv meter lang dagscruiser. Z-seriens båtmodeller er kjent for høykvalitets teknologi. Dette har også Viper DCz, samt rikelig med standardutstyr og en god romslig cockpit for sosialt samvær. Båtens utseende har en skandinavisk stil og materialene er brukervennlige og enkle å vedlikeholde. Silver båtenes Z-modellserie utvides med en tredje Day Cruiser. Viper DCz er i størrelsen mellom Silver Tiger og Silver Raptor. Skandinavisk design og førsteklasses materialer Silver Z-glassfiber-serien er designet av et av Skandinavias mest kjente designstudioer, norske Eker Design AS, som også har solid erfaring innen båtdesign. Den patenterte Pete- step®-teknologien har blitt brukt i utformingen av skroget for den 6,72 meter lange nyheten. Formen på Petestep®-bunnen styrer vannet nedover og bakover. For båter med konvensjonelle V-skrog ledes vannmassen mer til siden, noe som skaper mer sjøsprøyt. Takket være Petestep®-skroget går båten jevnere og roligere til sjøs og gir lavere drivstoff- økonomi. WPC-teak som brukes i båten er et mer miljøvennlig alter- nativ til tradisjonell teak fordi det brukes resirkulert teak. WPC-teak føles og ser like bra ut som tradisjonell teak, men den blekner ikke og er lett å ta vare på takket være at den inneholder kompositt. Den beholder sin vakre farge gjennom enkel vasking og trenger ikke pusses og beskyttes med teakolje. Vindusruten er av høy kvalitet, som strekker seg langt bak langs sidene, den gir ekstra god vindbeskyttelse og gjør at skipperen har god sikt selv skrått bak, f.eks. i begynnelsen av en tverrgående sving. Båten har hydraulisk styring som standard og en 9 ”kartplotter som gjør båtturen tryggere. Foran båten er det en nedfellbar stige som forenkler ombord- stigning og gjør det enkelt å gå i land, selv i naturhavner. I baugen er det tilrettelagt for å installere baugpropeller og frontlykter. Et effektiv frontlys i baugen øker sikkerheten til sjøs, spesielt hvis båtturen finner sted etter mørkets frem- brudd. Godt planlagt bruk av plass Viper DC er godkjent for åtte personer, og båten er designet for at alle skal ha det hyggelig ombord. I hekken er det en solid U-formet sofa med tilhørende bord som enkelt kan settes opp i midten. Sofaen kan gjøres om til en solseng ved å bruke bordet og en utfyllingspute. Ved hjelp av kalesjen som følger med båten, får man ekstra sengeplasser i cockpit. Den romslige kabinen er utstyrt med et elektrisk toalett (rommer 30 liter) som bidrar til ekstra komfort ombord. Ekstra utstyr er kokeplaten og kjøleskap, kran og gasskomfyr som er tilgjengelig som ekstra tilbehør. Flere av lagrings- rommene i cockpit er låsbare. Ekstrautstyr til Silver Viper DCz: bunnstoff, havnekalesje, kalesje, gasskomfyr, vannskikrok og ferskvannssystem.

Mål og vekt
Vekt
1350 kg
Lengde
6720 mm
Bredde
2420 mm
Annet
Max. antall passasjerer
8 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
140 l
Motor
Max. motoreffekt
300 hk

  Inkludert utstyr

  12 V strømuttak, 2 seters benk svingback, aktertak og støtter for kalesjebuen, Abloy låser for akterbenk, akterstige, Bokser for anker- og fortøyningsliner i baug og hekk, Støtfanger i baugen, Kompositt teakdekk i teak i åpne områder og på badeplattformer, Koppholdere, 2 stk oppbevaringsrom for fendere, El. lensepumpe, El. sjøvannstoalett, Brannslukker, Drivstoffilter, Hydraulisk styring, LED kabinlys, Lyktestolpe, Låsbar kabindør, Navigasjonslys, Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CHIRP CPTS ekkoloddsvinger, Rekkverk, klosser og badestige i rustfritt stål, Oppbevaringsstativ ved siden av fører, Oppbevaringshylle i kabinen, Oppbevaringsplass under passasjersetet, Tilhengerstang/løkke i baugen (for båthenger), U-bolt i baugen (sikkerhetsklasse 3 godkjent), Vindusvisker, Vindusblåser, Badestige, Fester for fndere, drivstofftank, gassfjærer i akterbenken.

  Møt Viper DCz

  Viper DCz er en nesten syv meter lang daycruiser. Z-seriens båtmodeller er kjent for høykvalitets teknologi. Dette har også Viper DCz, samt rikelig med standardutstyr og en god romslig cockpit for sosialt samvær.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!