Tiger DCz

Tiger DCz

Tiger DCz er en kompakt, men likevel komfortabel og funksjonell Daycruiser egnet for både familier og venner. Petestep®-teknologi i skrog og norsk design, gir en unik opplevelse. Førerplassen med ”offshoresete” er både funksjonell og komfortabel. En romslig U-sofa og et stort bord akter, er perfekt for kvalitetstid på sjøen med venner og familie.

Varenr.: TIGER-DCZ
Motor:
Veil. utsalgspris fra
727 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Tiger DCz fra Silver er en kompakt, men likevel komfortabel og ekstremt funksjonell Daycruiser som passer for både familier og små venner som liker moro og å tilbringe tid med sine kjære. Silver Tiger DCz er den minste av de nye, rene glassfiber Silver Z-modellene. Skroget er, som kjent fra de større glassfibermodellene, designet med den unike svenske Petestep ® -teknologien. Designet er laget av det norske designbyrået Eker Design AS. Som storesøster Raptor har også Tiger DCz en frontkabin som inviterer deg til å tilbringe sommernetter om bord i båten. Kabinen har senger for to voksne, og plass til et kjemisk toalett, som selges separat. Madrassen i kabinen og teppet er selvfølgelig inkludert i båtens standardpris. Førerplassen er godt utformet slik at den er både funksjonell og komfortabel. Alle brytere, instrumenter og kartplotteren er lett håndterbare både når du kjører båten sittende eller stående. Skipperens ”offshore” sete gir god kjørekomfort både når du reiser deg og setter deg ned. Frontruten gir rikelig med ly på grunn av formen og sidevinduene som fortsetter langt langs båtens sider. Passasjerkonsollen kan utstyres med et pantry, komplett med en bærbar gasskomfyr, kran og kran og vannsystem. Som standard har du en romslig lagringsplass i passasjerkonsollen, i tillegg til den fysiske kranen og kranen, men vannsystemet til / fra kranen er ikke tegnet som standard. Under passasjersetet har du muligheten til å sette inn en kjøleskuff, som du finner på listen over tilleggsutstyr. Sammen med den komfortable U-sofaen og et stort 1-delt bord for akterdekk, gjør denne modellen til den perfekte følgesvenn for de som liker å tilbringe kvalitetstid med venner og familie ute på sjøen.

Mål og vekt
Vekt
1150 kg
Lengde
6060 mm
Bredde
2360 mm
Annet
Max. antall passasjerer
8 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
107 l
Motor
Max. motoreffekt
150 hk

  Inkludert utstyr

  Abloy låser for akterbenk, Bue øye for henger, Bue øye sikkerhetsløkke (sec.class 3 godkjent), Bokser for ankerog fortøyningsliner i baug og hekk, Støtfanger i baugen, kabinvinduer, kabinmadrass, klosser og håndtak i rustfritt stål, Komposittgulv i teak i åpne områder og på badeplattformer, Konstruksjon i henhold til CE-standarder og selvbærende åpne områder, Koppholdere, mørk grå akterpute, Oppbevaringsrom for fendere, vindusvisker for fører, El. lensepumpe, Stikkontakt, Fester for fendere, Brannslukker, Drivstoffilter, Drivstofftank 107 l, Gassfjær for akterbenk, Gripeskinner i baugen, Hydraulisk styring, stige for ombordstigning, Fyrtårns sjøkart (nedlastbart, ett valgfritt land), Låsbar kabindør, Navigasjonslys, NMEA-nettverk, Offshore seter 2 stk, Petestep® skrog Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CPT-S svinger, Akterkalesje, Akterstige, Badeplattformer, Frontrute av glass.

  Kompakt og funksjonell daycruiser

  Tiger DCz fra Silver er en kompakt, men likevel komfortabel og ekstremt funksjonell Daycruiser som passer for både familier og små venner som liker moro og å tilbringe tid med sine kjære. Se den her!

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!