Tiger BRz

Tiger BRz

 • Vinner av Best of boats international 2019

Tiger BRZ er en del av Silvers Z-serie og skiller seg ut med sin Bow Rider-layout. Petestep®-teknologi i skroget gir jevn og stille kjøring med redusert vannsprut. Interiøret har et stilfullt grått design med kompositt teakgulv for enkel vedlikehold. Den brede konsollen har god lagringsplass. LED-kjørelys er ekstrautstyr for enklere navigasjon i mørket.

Kampanje!
Ryddesalg
Akkurat nå er det ryddesalg på en rekke Silver-modeller!
Les mer om kampanjen
Varenr.: TIGER-BRZ
Motor:
Veil. utsalgspris fra
712 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Foran den dobbelte konsollen er det et romslig åpent dekk med lagringsplass og en tydelig gangvei i midten. Mellom konsollene står en todelt dør. I hekken er det en stor U-formet sofa og en god badeplattform. Skroget er naturlig produsert med samme Petestep®-teknologi som resten av Silver Z-modellene. Tiger BRZ med et nytt skrogdesign følger de allerede lanserte Z-modellene. Tiger BRz er den eneste Silver Z-serie modellen med Bow Rider layout. Skroget er designet med den unike svenske Petestep ® -teknologien, som gjør det mulig å kjøre båten høyere i vannet enn med normale V-formede båter med mindre nedsenket skrog. Båten flyter jevnt og stille. Dette reduserer vannspruten inn i båten. Det harmoniske og stilige grå båtinteriøret er laget av materialer av høy kvalitet. Gulvet er laget av kompositt teak, som er mer miljøvennlig enn klassisk teak og lettere å vedlikeholde. Vanlig vask er alt du trenger å gjøre for å opprettholde det sammensatte teakens vakre utseende. Den brede multifunksjonskonsollen har stor lagringsplass. Fortøyningstauene har egne oppbevaringsrom, og faste trinn gjør det enkelt å gå ombord. Valgfritt tilbehør LED-kjørelys gjør det enkelt og bekymringsløst å navigere i mørket. Førerkonsollen er designet for å være ergonomisk og funksjonell. Alle brytere og den standard Raymarine Axiom 9 RV-skjermen er plassert godt i førerens syn uten å hindre sikt. Tiger BRZs frontrute gir mye ly takket være den slanke formen. Sidevinduene fortsetter langs båtens sider og gir ly for alle i cockpiten. Tiger Brz`s store og komfortable U-sofa inviterer til å tilbringe solfylte dager på den. Ved hjelp av et ekstrautstyrsbord forvandles sofaen til en romslig solseng. Under benkene er det romslige og låsbare lagringsrom. Hygiene på lengre turer blir ivaretatt av pantryet med en vask og kran og en bærbar gasskomfyr på ved passasjerens konsoll som ekstra tilbehør. Oppbevaringsrommene for fenderne er en kjent funksjon allerede på de andre Z-modellene. Utvalget av standardutstyr i Tiger BRZ-modellen er omfattende. For eksempel Raymarine Axiom 9 RV + CHIRP CPT-100DVS navigasjonspakke, 2-delt kalesje, hydraulisk styring, fendere med fenderliner, akterputer og «støtfanger» i baugen. Og hvis det fremdeles er noe du vil legge til i båten din, er det mulighet for et skuffekjøleskap, varmeapparat Webasto Air Top 2000 ST diesel med 9-liters drivstofftank, vanntrykkanlegg, dobbeltbatterisystem, gasskomfyr for pantryet og et Zaurac LED-kjørelys.

Mål og vekt
Vekt
1150 kg
Lengde
6060 mm
Bredde
2360 mm
Annet
Max. antall passasjerer
8 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
107 l
Motor
Max. motoreffekt
150 hk

  Inkludert utstyr

  Abloy låser for akterbenk, Bue øye for henger, Bue øye sikkerhetsløkke (sec.class 3 godkjent), Bokser for anker- og fortøyningsliner i baug og hekk, Støtfanger i baugen, Komposittgulv i teak i åpne områder og på svømmeplattformer, Konstruksjon i henhold til CE-standarder og selvbærende åpne områder, Koppholdere, mørk grå akterputer, Oppbevaringsrom for fendere, Dør mellom konsollene, vindusvisker for fører, El. lensepumpe, Stikkontakt, Fester for fendere, Brannslukker, Drivstoffilter, Drivstofftank 107 l, Gassfjær for akterbenk, Gripeskinner i baugen, Hydraulisk styring, Fyrtårns sjøkart (nedlastbart, ett valgfritt land), Navigasjonslys, NMEA-nettverk, Offshore seter 2 stk, Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CPT-S svinger, Aktertak, Akterstige, Badeplattformer, Bred akterbenk med stor lagringskapasitet, Frontrute av glass.

  Priser

  • Vinner av Best of boats international 2019

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!