Shark CCx

Shark CCx

Shark CCx er en robust og allsidig båt - perfekt for nye eventyr. Laget av holdbart aluminium, kan den brukes året rundt. God manøvrerbarhet og enkel bevegelse rundt midtkonsollen. Utmerkede kjøreegenskaper gir trygg og behagelig kjøring. Silvers eneste båt med midtkonsoll.

Varenr.: SHARK-CCX
Motor:
Veil. utsalgspris fra
463 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Shark CCx er en trygg og solid båt fullpakket med kraft og fart. Båten er allsidig og egner seg godt til forskjellige behov. Takket være det tøffe aluminiumskroget kan det brukes hele året. Silver Shark CCX er en midtkonsollbåt i aluminium laget for eventyr. Den velplasserte konsollen gjør det enkelt å bevege seg om bord i båten, spesielt når du fisker eller bruker båten alene. Shark CCx kan skreddersys etter dine behov, takket være det brede utvalget av tilbehør. Noen av funksjonene på Shark CCx er dens utmerkede kjøreegenskaper, stille skrog og sjødyktighet. Båtens skrog, lagringsenheter, fast akterbenk og to klaffseter bak er alle laget av motstandsdyktig marine aluminium. Av ergonomiske årsaker er styrekonsollen delvis laget av glassfiber. Bred styrekonsoll med stor frontrute gir utmerket ly for skipper og passasjer. Det store konsollpanelet passer enkelt til to kartplottere, og takket være frontruten i glass kan båten utstyres med vindusvisker. Shark CCxs skrog er produsert ved hjelp av spesiell trekantet boksestruktur. Disse trekantede aluminiumsstrukturene er tett fylt med polyuretanskum som ikke absorberer vann. På grunn av denne konstruksjonsmetoden er alle båtene ekstremt sikre, vridningsstive og flyter selv om de er fylt med vann. Sidekassestrukturene hjelper også til med å gjøre turene stille, da de undertrykker skrogbåren strukturell støy. Shark CCx er god å kjøre selv i rotete sjø. Med det solide aluminiumsskroget er det ikke noe problem å utforske steinete eller grunne strender, og aluminiums`haien` kan brukes hele året. Dekket er laget av langvarig marine aluminium og med stort antall håndtak og rekkverk for downrigger-holdere, kan båten gjøres om til en fiskers drømmebåt.

Mål og vekt
Vekt
710 kg
Lengde
5850 mm
Bredde
2250 mm
Annet
Max. antall passasjerer
7 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
130 l
Motor
Max. motoreffekt
134 hk

    Inkludert utstyr

    Alum. gulv, Bue øye sikkerhetsløkke (sec.class 3 godkjent), Rom for anker/fortøyningsliner i baug og hekk, Konstruksjon i henhold til CE-standarder og selvbærende åpne områder, koppholder, El. lensepumpe, Stikkontakt, Brannslukker,Fast drivstofftank 130 L, 2 stk foldbare seter i akter, alum., Fotstøtte (alum.plate), Drivstoffilter, Hydraulisk styring, Fyrtårns sjøkart (nedlastbart, ett valgfritt land), Navigasjonslys, NMEA-nettverk, Offshore seter 2 stk, Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CPT-S svinger, Sidegrep, alun. Ø 30 mm, Akterstige, Oppbevaringsrom i konsoll, Badeplattformer, Hengerfeste for vannski, integrert i ryggstøtten på akterbenken, Tilhengerklakker i baug og hekk, Holder for akterspeilsvinger + glideskinne.

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!