Shark BRx

Shark BRx

En Bow-rider i helaluminium som tåler vekslende forhold

Varenr.: SHARK-BRX
Motor:
Veil. utsalgspris fra
494 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Det mykgående, vridningsstive Shark BR aluminiumskroget er grunnlaget for denne nye Shark BRX-modellen i aluminium. I tillegg til skroget er innsiden, dørken, oppbevaringsskuffene, akterbenken og klaffbenkene i akterenden også laget av marine aluminium. BRX-modellen er også utstyrt med solide 30 mm tykk aluminiumsrekke. Av ergonomiske årsaker er konsollene delvis laget av glassfiber. Dørken forut er designet for å fungere godt for stangfiske. Dermed kan hele baugen brukes som et kastedekk for fiske. En kastestol for stangfiske (tilbehør) kan også monteres på aluminiumsplaten. De to sittebenkenkene har rikelig med oppbevaringsplass inni, og et putesett til benkene kan kjøpes som tilbehør. Bak konsollene, er det to frittstående, fullpolstrede båtseter, det er også en permanent montert akterbenk av aluminium. Et sammenleggbart foldesete i aluminium er montert på hver side av akterbenken, og sammen med akterbenken og badeplattformene danner disse en bred, jevn overflate i akterenden. Klaffsetene er enkle å brette sammen når fiskefangsten er trukket opp og lett å brette sammen under selve fisket, eller hvis det er behov for flere sitteplasser. Omfattende standardutstyr Både skipper og passasjer sitter i komfortable, fullt polstrede båtseter. Vinduene til kontrollpanelene er laget av ekte glass, som muliggjør installasjon av vindusviskere. Den todelte døren mellom kontrollkonsollene er selvfølgelig inkludert i pakkeprisen, samt to sammenleggbare benker akter.

Mål og vekt
Vekt
710 kg
Lengde
6150 mm
Bredde
2170 mm
Annet
Max. antall passasjerer
7 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
130 l
Motor
Max. motoreffekt
115 hk

    Inkludert utstyr

    Alum. gulv, Bue øye sikkerhetsløkke (sec.class 3 godkjent), Rom for anker/fortøyningsliner i baug og hekk, Konstruksjon i henhold til CE-standarder og selvbærende åpne områder, koppholder, dør mellom konsollene, Fothviler for fører, El. lensepumpe, Stikkontakt, Brannslukker,Fast drivstofftank 130 L, 2 stk foldbare seter i akter, alum., Fotstøtte (alum.plate), Drivstoffilter, Hydraulisk styring, Fyrtårns sjøkart (nedlastbart, ett valgfritt land), Navigasjonslys, NMEA-nettverk, Offshore seter 2 stk, Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CPT-S svinger, Sidegrep, alun. Ø 30 mm, Akterstige, Oppbevaringsrom i konsoll, Badeplattformer, Hengerfeste for vannski, integrert i ryggstøtten på akterbenken, Tilhengerklakker i baug og hekk, Holder for akterspeilsvinger + glideskinne.

    Ekstrautstyr

    Akter-/Havne presenning, A-rekke foran, armstøtte, dypriggsfeste, dobbelt batterisystem, puter foran og bak, fjærende stolstativ, flaggstang med feste mm

    Galleri