Puma BRz

Puma BRz

Kraftpakke i kompakt størrelse

Kampanje!
Ryddesalg
Akkurat nå er det ryddesalg på en rekke Silver-modeller!
Les mer om kampanjen
Varenr.: SILPUMABRZN-23
Motor:
Veil. utsalgspris fra
514 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Som den minste modellen i Silver Z ren glassfiber-serie har Puma BRz ganske mye å leve opp til – og den svikter deg ikke. Denne kraftige, men kompakte pakken er den perfekte følgesvennen for både familier og vennegrupper for sosialt samvær og å nyte de varme sommerkveldene er noen av dine toppprioriteringer. For ikke å glemme vannsport og cruise ved byene. Til tross for den ganske kompakte størrelse, får du en følelse av en mye større båt i Puma BRz. For inntil seks personer har det godt og komfortabelt i båten, kjøringen føles balansert og stabil, og styringen er nøyaktig og enkel. Føreren og annenpiloten sitter komfortabelt i fullt polstrede offshoreseter. Mens du er i havnen eller ligger for anker, kan setene snus rundt, og dette danner en praktisk sittegruppe sammen med aktersofaen. Båten kan også utstyres med akterovertrekk, som muliggjør behagelig ferdsel selv på en litt reintung dag. Inne i aktersofaen er det mulig å installere et kjøleskap for å holde drinker og snacks avkjølt under turene dine (ekstra tilbehør). Oppbevaringsrommet inne i aktersofaen er stort nok for wakeboard eller vannski, og inne i setene i den åpne baugen kan du oppbevare bagasje eller matposer under transport. Co-pilotens konsoll har et oppbevaringsrom som passer selv til tradisjonelle navigasjonskart. Både akter og baug har oppbevaringsrom for tau og anker, og i akterhjørnene finner du lukkede oppbevaringsrom for fenderne. Puma har en frontrute laget av glass som fortsetter videre langs sidene, og sørger for ly selv for passasjerene som sitter på aktersofaen. Frontruten gir utmerket sikt for sjåføren i alle værforhold. Ved utformingen av førerkonsollen har fokus vært på funksjonalitet, ergonomi og utseende. Alle målere og brytere er praktisk plassert i førerens synsfelt uten å blokkere sikten. Kjøring er like praktisk om du står eller sitter. Mellom konsollene er det en dør som forbedrer ly for passasjerene som sitter i akter. Baugrekkverk i rustfritt stål kommer som standard, noe som gjør det tryggere og mer behagelig når du kjører eller går ombord i båten. Pumas badeplattformer er store, noe som gjør det lettere å fortøye og komme seg i vannet. Badestigen kommer som standard, noe som gjør vannaktiviteter til en naturlig del av båtturene dine. Puma er det perfekte valget for dagsturer og vannsport samt en båt for sommerhytta. Denne kompakte bow-rideren har alt du kan ønske deg på en dagstur. Dersom båtens omfattende standardutstyr ikke har alt du ønsker, kan Puma også utstyres med et bredt utvalg av tilbehør.

Mål og vekt
Vekt
670 kg
Lengde
5900 mm
Bredde
2100 mm
Annet
Max. antall passasjerer
6 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
115 l
Motor
Max. motoreffekt
115 hk

    Inkludert utstyr

    Baugkrok, Bow eye sikkerhetsløkke (sec.class 3 godkjent), Bokser for anker- og fortøyningsliner i baug og hekk, Støtfanger i baugen, håndtak i rustfritt stål, Konstruksjon i henhold til CE-standarder og selvbærende åpne områder, Koppholdere, Dedikerte oppbevaringsrom for fendere, Dør mellom konsollene, Elektrisk lensepumpe, Fester for fendere, Brannslukker, Drivstoffilter, Drivstofftank 115 l, Gassfjær for akterbenk, Gripeskinner i baugen, Hydraulisk styring, Stort lukket hanskerom i copilotens konsoll, Navigasjonslys, NMEA-nettverk, Offshore seter 2 stk, Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CPT-S svinger, Hekkstige, Badeplattformer, Bred akterbenk med stor lagringskapasitet, Frontrute av glass.

    Ekstrautstyr

    4G-router, Abloy-låsserie, Bakre kapell, Bluetooth-høyttalere, Dometic CFX3 25 kompressor kjøleboks, Putesett for akterbenk og puter for armlener, Putesett for baugen, Trimplan, Oppgrader Raymarine Axiom + 12 RVkartplotter, Oppgrader Raymarine Chirp RV-100, 3D RealVision, Vindusvisker BB.

    Galleri