Fox BR

Fox BR

Silver Fox BR er en allsidig Bow Rider-båt egnet for familieutflukter, fritidsturer og fiske. Aluminiumsskroget gjør den ekstremt stabil og den er praktisk talt usynkelig takket være polyuretanfyllingen. Det er god plass til oppbevaring i siderommene og under akterbenken. Dobbel konsolløsning og fast todelt dør, gir deg en skjermet cockpit med komfortable seter.

Varenr.: SILFOXBR
Motor:
Veil. utsalgspris fra
312 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Skroget har et helt nytt design, takket være at interiøret er betydelig mer romslig enn i forrige Fox BR-modell. De to konsollene sammen med en todelt midtdør gjør cockpiten godt beskyttet mot vind- og sjøsprøyt. Den allsidige, all-rounderen Silver Fox BR er totalrenovert for 2018. Det helt nye aluminiumsskroget er produsert ved hjelp av det unike Silver-rammeverket. Skrogsidene er laget av forseglede, tre-kantede bokslignende aluminiumsrammer, som er fylt med ikke-absorberende polyuretanskum. Skrogets spesifikke for-sterkningsbjelker og tverrprofiler, sammen med skrogets siderammer, gjør Fox BR motstandsdyktig mot vridning, mer lydløs og ekstremt sikker å bruke. På grunn av polyuretan-fyllingen i skrogsidene er båten praktisk talt usynkbar. Det høye fribordet forhindrer effektivt at sjøsprøyt kommer inn i båten og gjør det samtidig trygt å bevege seg rundt i båten. I sideoppbevaringsrommene i baugen er det god plass til det tau,fendere og annet man måtte ha med seg, og de fungerer naturligvis også som ekstra sitteplasser. Fox BR er utstyrt med en dobbel konsolløsning, og mellom konsollene er det install-ert en fast todelt dør. Dette Bow Rider-oppsettet er en av de mest populære på markedet, hovedsakelig på grunn av den skjermende cockpiten og komforten som tilbys både skipper og passasjerer på akterbenken. Føreren og passasjeren sitter komfortabelt, begge i et full polstret førersete. Førersetet har en sammenleggbar frontdel som muliggjør en komfortabel kjørestilling også når du reiser deg. Konstruksjonen av akterbenken er smart og helt ny for Silver Fox-modellene. Den brede akterbenken er mulig å åpne helt, inkludert ryggstøtte og armlener, og avslører et enormt oppbevaringsområde hvor til og med akterdekket har sitt eget utpekte oppbevaringsrom. Mer lagringsplass finner du i baugen og i styrekonsollene. Båtens standard tilbehørssett inkluderer f eks. En moderne, brukervennlig og praktisk 9-tommers Raymarine Axiom kartplotter med ekkolodd. Raymarine Axiom-skjermen kommuniserer også sømløst med påhengsmotoren og informerer deg om alle nødvendige motordata. Skjermen er installert på instrumentpanelet slik at den er i førerens synsfelt, men uten å skjule synligheten fremover. Takket være den unike AluFibre TM -konstruksjonen er den nye Silver Fox BR en slitesterk, stilig og fremfor alt en aluminiums båt som er enkel og håndtere og krever lite vedlikehold. Aluminiums båten holder seg godt i verdi, lengre enn båter det er naturlig å sammenligne seg med. Den beskyttede bueformede skroget gjør Fox BR til den perfekte følgesvenn for båtfolk som vil ha en allsidig allrounder - ikke bare for familieutflukter og fritidsturer, men også for fiske.

Mål og vekt
Vekt
540 kg
Lengde
4950 mm
Bredde
1950 mm
Annet
Max. antall passasjerer
5 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
50 l
Motor
Max. motoreffekt
60 hk

    Inkludert utstyr

    El. lensepumpe, Bue øye sikkerhetsløkke (sec.class 3 godkjent), Bue gripeskinner med integrert haifinneskinne, Konstruksjon i henhold til CE-standarder og selvbærende åpne områder, koppholder, dør mellom konsollene, Stikkontakt, Brannslukker, Akterbenk i full bredde med stor lagringskapasitet , Store oppbevaringsplasser i baugen, Fyrtårns sjøkart (nedlastbart, ett valgfritt land), Navigasjonslys, NFB styring, NMEA-nettverk, Offshore seter 2 stk, Åpent oppbevaringsrom for fortøyningsliner i baugen, Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CPT-S svinger, , Plass til to separate drivstofftanker (25 l), Akterstige, Oppbevaringsrom for små personlige eiendeler, Oppbevaring for aktertak, Tilhengerklakker i baug og hekk, Holder for akterspeilsvinger + glideskinne.

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!