Fox Avant

Fox Avant

Fox Avant er en strømlinjeformet sidekonsollbåt med et bredt åpent dekk med bruksområder fra transport til fritidsfiske. Et slitesterkt aluminiumskrog med Silver’s unike sideboksstruktur, gjør den ekstremt sikker og motstandsdyktig mot vridning. Interiøret er romsligere enn forgjengeren, med en bred sidegangvei og en bred sidekonsoll som gir god beskyttelse mot sjøsprøyt og vind.

Varenr.: FOX-AVANT
Motor:
Veil. utsalgspris fra
255 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Den brede sidekonsollen gir skikkelig ly for både skipper og medpassasjerer, mens den etterlater en romslig gangvei på babord side av båten. Det store åpne dekket gjør Fox Avant egnet for ulike bruksområder, fra å transportere mennesker og varer til fritidsfiske og dagsturer i skjærgården. Den helt nye Fox Avant er en strømlinjeformet og stilig sidekonsollbåt. Det slitesterke aluminiumskroget er produsert ved hjelp av Silver unike sideboksstruktur. Skrogsidene er dannet av forseglede, trekantede boks lignende aluminiums rammer, som er tett fylt med ikke-absorberende polyuretanskum. Skrogets spesifikke forsterkningsbjelker og tverrprofiler, sammen med skrogets siderammer, gjør Fox Avant motstandsdyktig mot vridning, er mer lydløs og viktigst av alt ekstremt sikker. På grunn av polyuretanfyllingen i skrogsidene er denne båten praktisk talt usynkbar. Det høye skroget forhindrer effektivt at sjøsprøyt kommer inn i båten og gjør det samtidig trygt å bevege seg rundt i båten. Takket være et helt nytt skrogdesign er interiøret i Fox Avant betydelig mer romslig enn forgjengeren, selv om de ytre målene i utgangspunktet er de samme. I forhold til sin relativt kompakte størrelse har båten fortsatt mer enn rikelig med åpen dekksplass i baugen og en bred sidegangvei på babord side. Fox Avant er utstyrt med en bred sidekonsoll, som er plassert på styrbord side, og etterlater en gangvei på babord side av båten. Føreren har ikke et eget sete, noe som betyr at båten styres sittende på akterbenken sammen med resten av passasjerene. Silver har imidlertid lagt vekt på ergonomien og en komfortabel kjørestilling for alle om bord. Rattkonsollen er utstyrt med oppbevaringsrom for personlige eiendeler, og den brede frontruten gir riktig beskyttelse mot sjøsprøyt og vind. På instrumentpanelet er det en standardmontert 9-tommers Raymarine Axiom kartplotter / ekkolodd, som hjelper deg med å navigere og formidle viktige data fra påhengsmotoren til føreren. Akterbenkkonstruksjonen er helt ny for Fox Avant og BR-modellene. Benken i full bredde er mulig å åpne helt, inkludert ryggstøtte og armlener, og avslører en enorm lagringsplass. Akterbenken er designet slik at både fører og passasjerer sitter komfortabelt når de beveger seg gjennom vannet. Oppbevaringsplass finnes, i tillegg til akterbenken, også inne i styrekonsollen, benken foran konsollen så vel som helt foran båten.

Mål og vekt
Vekt
510 kg
Lengde
4950 mm
Bredde
1948 mm
Annet
Max. antall passasjerer
5 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
50 l
Motor
Max. motoreffekt
50 hk

    Inkludert utstyr

    Lensepumpe, Bow eye sikkerhetsøye (sec.class 3 godkjent), Konstruksjon i henhold til CE-standarder og selvbærende åpne områder, koppholder, Stikkontakt, Brannslukker, Hekkbenk i full bredde med stor lagringskapasitet, stor oppbevaringsplass/ ekstra sete foran konsollen, Fyrtårns sjøkart (nedlastbart, ett valgfritt land), Navigasjonslys, NFB styring, NMEA-nettverk, Åpent oppbevaringsrom for fortøyningsliner i baugen, Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CPT-S transduser, Plass til to separate drivstofftanker (25 l), Akterstige, Oppbevaringsrom for små aktertak, Tilhengerklakker i baug og hekk, Holder for akterspeilsvinger + glideskinne.

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!