Eagle BRx

Eagle BRx

Eagle BRx er det ideelle valget for de som setter pris på brukervennlighet, holdbarhet, komfort og allsidighet. Med plass til opptil fire passasjerer, er det romslige cockpitområdet utstyrt med komfortable, polstrede seter og ekstra klappseter i aluminium. Skroget, laget av slitesterkt aluminium, gir stabilitet og sikkerhet, mens de robuste aluminiumsrekkene øker trygghetsfølelsen ombord. Den store frontruten og vindusviskeren gir god sikt og komfort for fører og passasjerer. Cockpiten er fleksibel og kan tilpasses med ekstra komfortseter etter behov. Eagle BRx kombinerer funksjonalitet med stil og er et pålitelig valg for enhver båtentusiast.

Kampanje!
Ryddesalg
Akkurat nå er det ryddesalg på en rekke Silver-modeller!
Les mer om kampanjen
Varenr.: EAGLE-BRX
Motor:
Veil. utsalgspris fra
577 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Eagle BRx i ren aluminium er valget for deg som setter pris på brukervennlighet, holdbarhet, komfort og allsidighet. Bak den brede frontruten sitter både fører og passasjer i fullpolstrede komfortseter, og om nødvendig kan ytterligere to komfortseter monteres på det åpne cockpitområdet - og gir fortsatt god plass til å bevege seg rundt båten og dra full nytte av fast akterbenk og de to sammenleggbare klaffseter i aluminium i akter. En påhengsmotor på opptil 200 hk kan monteres på akterspeilet. Skroget til Eagle BR, den populære Silver-modellen som ble introdusert i sesongen 2016, gir basen til Silver Eagle BRX-modellen. X står for ren aluminium, noe som betyr at stort sett alt i Eagle BRX-modellen er laget av aluminium bortsett fra styrekonsollene, som av ergonomiske årsaker delvis er av glassfiber. I tillegg til det slitesterke aluminiumsskroget, er de indre sidene, lagringsenhetene, dørken / dekket, akterbenken og baksiden av klaffseter i marinealuminium. Robuste 30 mm tykke aluminiumsrekker øker følelsen av sikkerhet ombord. Bak den store frontruten sitter skipperen og passasjer komfortabelt i fullpolstrede seter. Førersetet har en frontvipp som kan vippes opp, noe som gjør det lettere å kjøre båten i stående stilling. Vinduet i seg selv er av ekte glass, og dermed er det mulig å montere vindusviskere. Førers vindusvisker er montert som standard. Mellom de to styrekonsollene står en todelt dør, som forbedrer lyet for passasjerer som sitter bak. Cockpiten er utstyrt med en fast, sentral plassert akterbenk med et sammenleggbart klaffsete i aluminium på hver side av benken. Sammen med de to klaffsetene forvandles benken til en sammenhengende flat overflate som er egnet for enten å sitte på eller fiske fra. Den åpne cockpiten er så romslig at det til og med kan passe to ekstra komfortseter (ligner på førersetet); ett sete bak skipperen og ett bak passasjeren. Dermed kan opptil fire personer reise ekstremt komfortabelt skjermet bak frontruten. Ekstra seter er tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

Mål og vekt
Vekt
860 kg
Lengde
6400 mm
Bredde
2250 mm
Annet
Max. antall passasjerer
8 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
130 l

    Inkludert utstyr

    Alu. gulv, Nedre fenderlist, Bue øye sikkerhetsløkke (sec.class 3 godkjent), Rom for anker/fortøyningsliner i baug og hekk, Konstruksjon i henhold til CE-standarder og selvborgende åpne arealer, koppholder, Dør mellom konsollene, El. lensepumpe, Stikkontakt, Brannslukker, Fast drivstofftank 140 liter, 2 stk foldbare alum. seter i akter, Fotstøtte for fører, alum.plate, Drivstoffilter, Hydraulisk styring, Fyrtårns sjøkart (nedlastbart, ett valgfritt land), Navigasjonslys, NMEA-nettverk, Offshore seter 2 stk, Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CPT-S svinger, Sidegrep (i baug og hekk), alun. Ø 30 mm, Akterstige, Oppbevaringsrom med lokk, i portkonsoll, Badeplattformer, Hengerfeste for vannski, integrert i ryggstøtten på akterbenken, Tilhengerklakker i baug og hekk, Holder for akterspeilsvinger + glideskinne.

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!