Beaver BR

Beaver BR

Beaver BR er en 4,8 meter lang Bow Rider som passer for alle. Beaver BR har lav vekt og kan fraktes enkelt på båthenger. En rammeløs vindskjerm gir utmerket sikt og beskyttelse. Gode oppbevaringsrom i baugen og dør mellom konsollene, samt komfortable seter gir trivsel ombord. Cockpiten er romslig og selvlensende og har praktisk plassutnyttelse, inkl. et ekstra rom til f eks bensintank.

Varenr.: SILBEAVERBR
Motor:
Veil. utsalgspris fra
275 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Silver boats har fullstendig oppdatert sin elskede Beaver. Den 4,8 meter lange Bow Rideren er den minste Silver-modellen for øyeblikket. Den kompakte størrelsen, smidigheten og brede utvalg av standardutstyr gjør båten til en utmerket modell for nybegynnere som for den mer erfarne båtbruker. Silver Beaver har vært en del av Silver-serien siden tidlig på 90-tallet. Den første Beaver ble produsert mellom årene 1993–2002 som Beaver 425. Modellen ble oppdatert til Beaver 450, som ble laget årene 2003–2013. Totalt har Beavers solgt tusenvis av enheter. Den totalt oppgraderte modellen Beaver BR har vokst 30 centimeter til, og har enda mer standard utstyr. Beaver BR representerer Silver nye design. Vindskjermen er rammeløs og gir utmerket sikt i alle retninger, og den høye skjermen gir god beskyttelse for passasjerene på benken akter. Plassbruken i båten er også gjennomtenkt, den romslige cockpiten har plass til alt du trenger på vei til hytten din. Cockpiten er selvlensende og inkluderer et ekstra rom til bensintank eller annet. I baugen er det gode oppbevaringsrom for båtutstyr. Som standard har båten for eksempel dør mellom konsollene, komfortseter og trollingkontroll. Denne båten kan kjøres på båthenger uten brems på grunn av dens lette vekt.

Mål og vekt
Vekt
440 kg
Lengde
4800 mm
Bredde
1950 mm
Annet
Max. antall passasjerer
5 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Motor
Max. motoreffekt
50 hk

    Inkludert utstyr

    Bow eye sikkerhetsøye (sec.class 3 godkjent), Konstruksjon i henhold til CE-standarder og selvbærende åpne områder, koppholder, Dør mellom konsollene, El. lensepumpe, Stikkontakt, Brannslukker, Fyrtårns sjøkart (nedlastbart, ett valgfritt land), Navigasjonslys, NFB styring, NMEA-nettverk, Offshore seter 2 stk, Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CPT-S transduser (YM2021-), Plass til to separate drivstofftanker (25 l), Akterstige, Oppbevaringsrom for små personlige eiendeler, Tilhengerklakker i baug og hekk, Holder for akterspeilsvinger + glideskinne.

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!