PM-01 125

PM-01 125 2023

PM-01 125 har et futuristisk og moderne design, noe som gir et dynamisk og sofistikert utseende. Motoren er en 4-takt, ensylindret motor med elektronisk drivstoffinnsprøytning med et slagvolum på 124,8 cc. Denne Roadstermodellen har girkasse med seks gir for lette og raske girskift.

Varenr.: PM-01-125
Farge:
Veil. utsalgspris fra
49 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Med modellen PM-01 125CC gjør Peugeot Motocycles et comeback til motorsykkelverdenen! Designet er laget for å gi en kjøreopplevelse full av følelser, med skarpe linjer og en muskuløs look som gir den en stil helt utenom det vanlige.

Design

En motorsykkel med et futuristisk og sportslig utseende, samtidig som den er perfekt forankret i sin tid. Designet kombinerer dynamikk og eleganse. Den er perfekt proporsjonert, noe som gjør motorsykkelen stabil og smidig.

Prestasjon

I hjertet av den rørformede rammen finner man PM-01 125cc-motorblokken, en 124,8 cc 4T en-sylindret elektronisk innsprøytningmotor som skryter av en effekt på 10,2 kW ved 9 500 o/min (14 hk) og leverer et dreiemoment på 11 Nm ved 7 500 o/min. Du vil bli imponert over dens livlige ytelse, som gjør den ideell for byturer! Den kombinerer også med en sekstrinns girkasse med lette og raske girskift for lavt drivstofforbruk.

Sikkerhet

Det muskuløse designet til denne motorsykkelen inkluderer førsteklasses funksjoner som sikrer en trygg kjøretur, inkludert Dual Channel ABS og full LED-signatur.

Bremser: Dual Channel ABS-bremsing: Det 4-stemplede bremsekaliper-systemet i front er blant de kraftigste i 125CC-kategorien. Den justerbare bremsehendelen er plassert nærmere styret for å gi bedre bremsefølelse.

LED-lys: Foran gir LED-frontlyset deg sikt på veien både dag og natt, enten det er rett frem eller i svinger. Også kjørelysene og baklyktene er LED og deres design passer perfekt. Blinklysene er også LED og sekvensielle.

Komfort og praktisk bruk

Designet for å vekke følelser, med funksjoner som sikrer en komfortabel kjøretur, inkludert førsteklasses fjæring, farge-TFT-instrumentpanel med tilkoblingsmuligheter og USB-port.

FJÆRING: Førsteklasses fjæring med inverterte frontgafler som er innstilt for en sportslig og komfortabel kjøretur. Justerbar hydraulisk støtdemper bak med justerbar forspenning gjør det mulig å kjøre alene eller komfortabelt med en passasjer.

Styret og farge-TFT-instrumentpanel

Dobbel diameter på styret gir et muskuløst utseende og solid følelse. Det fargeglade displayet er plassert komfortabelt på styret og gir PM-01-føreren all nødvendig informasjon for kjøringen. Bluetooth-tilkobling gjør at du kan se innkommende samtaler med et blikk. Farger: Blå eller Sort.

Motor
Effekt
14 hk / 10.2 kW
Slagvolum
125 ccm
Tankvolum
8 liter
Dreiemoment
11 Nm
Boring/slag
54 x 54.4 mm
Sylindere
1
Mål og vekt
Setehøyde
810 mm
Vekt
152 kg
Akselavstand
1370 mm
Bredde
840 mm
Høyde
1095 mm
Lengde
2042 mm
Fjæring foran
Teleskopisk 41 mm opp-ned gaffel
Fjæring bak
Hydraulisk støtdemper
Forbrems
Skivebrems Ø280 mm
Bakbrems
Skivebrems Ø240 mm
Kjøling
Vannkjøling
Motorbeskrivelse
4-takt
Egenskaper
Farge LCD-skjerm
Ja
ABS
Ja
Annet
Årsmodell
2023
Plattformer mobilapp
iOS og Android
Førerkortklasser
A1
Utslipp
52 g/km
Dimensjoner forhjul
110/70
Dimensjoner bakhjul
150/60
Drivstofforbruk
2.4 liter per 100 km

  PM-01 - 125cc motorsykkel fra Peugeot

  PM-01 125cc er Peugeot Motocycles' comeback til motorsykkelverdenen! Designet er laget for å gi en kjøreopplevelse full av følelser, med skarpe linjer og en muskuløs form som gir den en stil helt utenom det vanlige. En motorsykkel med et futuristisk og sportslig utseende, samtidig som den er perfekt forankret i sin tid. Designet kombinerer dynamikk og eleganse. Den er perfekt proporsjonert, noe som gjør motorsykkelen stabil og smidig. Bli inspirert her - eller avtal prøvekjøring med forhandler!

  Sikkerhet

  • ABS-bremser

   Det 4-stempels forbremsen er blant de kraftigste i 125-klassen. Den justerbare bremsehendelen er plassert nærmere styret for å gi deg bedre følelse under bremsing.

  • 17-tommers hjul

   PM-01 125 er utstyrt som standard med 17-tommers Metzeler-dekk for en trygg og behagelig kjøreopplevelse.

  • LED-lys

   Foran lyser LED-frontlyset opp veien både dag og natt, enten det er rett frem eller i svinger. Også kjørelysene og baklysene er LED, og designet passer perfekt inn i PM-01s skarpe linjer.

  Komfort

  • Opp-ned framgaffel

   Med sine 41 mm diameter er de blant de kraftigste i sin klasse og er innstilt for sporty og komfortabel kjøring. Fjærspennet på den bakre støtdemperen kan justeres for å tilpasse gaffelen til enten kjøring alene eller med passasjer – med like god komfort.

  • Fargeskjerm

   Som fører av PM-01 får du all nødvendig informasjon for kjøringen. Med den optimale plasseringen og skjerm av høy kvalitet vil du enkelt kunne se hastighet, turtall, drivstoffnivå og til og med informasjon om batteriet eller indikasjon på girposisjonen. Gjennom Bluetooth-tilkobling vil du også kunne se varsler om innkommende samtaler.

  • USB-port

   En USB-port integrert i styret gjør det mulig å enkelt lade f.eks. en smarttelefon.

  Galleri

  Artikler

  • Hvilken motorsykkel passer for deg?

   Mange av oss har tenkt, drømt og vurdert – ut i fra både fornuftige faktorer eller ut i fra følelser og tanker om hva som er gøy eller kult. Fornuften fokuserer helst på bruksområder, spesifikasjoner eller muligheter i nærområdet eller kjøreturmuligheter. Mens sansene drømmer om motorlyd, estetikk eller nostalgi f eks over MC-merkets historie. Så lenge man er i denne drømmeboblen er mulighetene mange og begrensingene få.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!