Metropolis SW

Metropolis SW 2023

Teknologisk og avansert 3-hjuling

Varenr.: METROPOLIS-SW
Farge:
Veil. utsalgspris fra
149 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Peugeot Metropolis er en scooter som både er designet og produsert i Frankrike på den historiske fabrikken i Mandeure. Dette 3-hjulede kjøretøyet kombinerer stabilitet, ytelse og er samtidig praktisk. Inkludert i prisen er f eks en 54 liter stor toppboks.

Sikkerhet: Beskyttende og solidMetropolis har dekktrykksensorer og kjørelys (DRL). Speilene er uten dødvinkel. Fra bilteknologien har man hentet ABS-bremsing og forakselen.

DesignPeugeot Metropolis har arvet Peugeotdesignet med sin karakteristiske: "flytende" grill, mandelformede øyne foran, boomerang-optikk bak, et spill med materialer som kombinerer perlemor, metall og krom.

YtelseMetropolis SW er utviklet av Peugeots ingeniører og er produsert i Frankrike. Motoren har 35,6 Hk og et dreiemoment på 38,1 Nm som gir klasseledende krefter. Lav dreiemomentsøkning gir ekstra kjøreglede. Takket være LFE *-teknologien basert på en dobbel kobling på lagrene, reduserer den støyutslipp og forbruk. Resultatet: eksepsjonell kjøreglede og enklere igangsetting i trafikken. * med lav friksjon.

KomfortLike innbydende som en sedan. Seteryggen og passasjerfotstøttene gir Peugeot Metropolis RX-R eksepsjonell kjørekomfort.

Teknologisk og intuitivEksklusiv lyssignatur for bedre synlighet i trafikken, store oppbevaringsplasser, justerbar frontrute for alle kroppstyper, LCD-ombordcomputer, håndfri startknapp ...Peugeot Metropolis er like avansert som den er enkel å kjøre.Inkludert Metroplis Utstyr: Støtte, oppbevaring til en helhjelm under setet, låsbart hanskerom med USB-kontakt, uttrekkbar Veskeknagg, Digitalt instrument på Dashboard.

Motor
Effekt
35.6 hk / 26.2 kW
Slagvolum
399 ccm
Tankvolum
13.5 liter
Dreiemoment
38.1 Nm
Boring/slag
84 x 72 mm
Sylindere
single
Mål og vekt
Setehøyde
780 mm
Vekt
279 kg
Akselavstand
1500 mm
Bredde
775 mm
Høyde
1450 mm
Lengde
2152 mm
Fjæring foran
Hydraulisk monodemper, ikke justerbar
Fjæring bak
Dobbel hydraulisk spjeld justerbar i 4 posisjoner
Forbrems
230 mm skivebrems
Bakbrems
240 mm dobbel skivebrems
Kjøling
Vannkjøling
Motorbeskrivelse
Power Motion
Annet
Årsmodell
2023
Utslipp
89 g/km
Dimensjoner forhjul
110/70 - 13
Dimensjoner bakhjul
140/70 - 14
Drivstofforbruk
3.9 liter per 100 km
Egenskaper
Toppfart
135 km/t

  Designet og produsert i Frankrike

  Allerede anerkjent som den mest teknologisk avanserte trehjulssykkelen på markedet, er Peugeot Metropolis en scooter som er helt designet og produsert i Frankrike, i Peugeots historiske fabrikk i Mandeure. Dette trehjulede kjøretøyet er et symbol på merkets tilhørighet til bilindustrien, og det kombinerer stabilitet, ytelse og praktisk bruk.

  Komfort

  Like innbydende som en sedan: Førerens ryggstøtte og passasjerfothvilerne gir Peugeot Metropolis SW enestående kjørekomfort. Eksklusiv lyssignatur for bedre synlighet i trafikken, store oppbevaringsrom, justerbar vindskjerm for alle førerhøyder, LCD-skjerm, trådløs startnøkkel – Peugeot Metropolis SW er like avansert som den er enkel å kjøre!

  • Førerens ryggstøtte

   For topp komfort kan føreren lene seg på den justerbare ryggstøtten som kan justeres fremover og bakover for å passe til alle størrelser.

  • Passasjerfothvilere

   Med en stor overflate gir de innfellbare fothvilerne passasjeren den beste komforten. De brede håndtakene sørger for perfekt ergonomi.

  • Justerbar vindskjerm, helt uten verktøy

   Med sin justerbare høyde som enkelt endres på et par sekunder, gir vindskjermen optimal værbeskyttelse for alle førerhøyder fra 1,65 til over 1,90 meter.

  • Nøkkelfri

   For å starte scooteren din, trenger du bare å putte Smart Key-etuiet i lommen. Denne lille teknologiske juvelen blir gjenkjent innenfor en radius på 1,5 meter rundt kjøretøyet.

  • Enkel åpning

   Smartnøkkelen kontrollerer elektronisk åpning av setet og bagasjeluken.

  • Parkeringssbrems med dobbel funksjon

   Et enkelt trykk med fingeren på kontrollen som er plassert i midten av styret gjør det mulig å låse bakhjulet på scooteren under parkering eller stopp i en bakke.

  • Flatt gulv

   Det flate gulvet sørger for enkel påstigning og gjør det mulig å bære mer bagasje, som for eksempel en liten koffert eller en handlepose.

  Sikkerhet

  Med sine dekktrykksensorer og kjørelys for dagtid (DRL) - en verdensnyhet på en scooter! - sine asfæriske speil uten dødvinkel, sitt ABS-bremssystem og sin foraksel basert på bilteknologi, legger Peugeot Metropolis vekt på sikkerhet uten kompromiss.

  • Dekk under kontroll

   For å kombinere komfort og sikkerhet er Metropolis utstyrt med en dekktrykksensor og en indikator i LCD-skjermen foran føreren.

  • Asfæriske speil

   Takket være sin konvekse speilflate forsvinner blindsonen. Dette er svært nyttig utstyr under forbikjøringer eller i tett trafikk.

  • Front Dual Tilting Wheels (DTW)

   Den dual-tiltende fremre akselen (DTW) gir enestående håndtering og stabilitet, og lar den nye Peugeot 400i LFE-motoren utnytte sitt fulle potensial.

  • Dagslys

   Peugeot Metropolis er den eneste 3-hjuls scooteren som er utstyrt med teknologien for kjørelys på dagtid (DRL): 5 kraftige LED-lys i front som fungerer om dagen og forbedrer synligheten i trafikken. Den har også to 2x55 W halogenpærer og LED-lys i fjernlys og blinklys.

  • ABS bremsesystem

   Basert på en Nissin-løsning for bremsekalipere og en Continental-løsning for ABS-modulen, forsterker Peugeot Metropolis sitt nye ABS-bremsesystem allerede effektive bremser med en forbedring på 23% i stoppavstanden ved 50 km/t sammenlignet med SBC (Synchro Braking Concept)-løsningen.

  • Varsellys ved nødbremsing

   Med sin kompetanse fra bilverdenen er Peugeot Motocycles den første produsenten i verden som utstyrer et kjøretøy med denne enheten. Aktiv når hastigheten er over 50 km/t, aktiverer systemet advarsler hvis kjøretøyet ditt har en nedbremsing større enn 6 m/s² og deaktiveres når nedbremsing er mindre enn 2,5 m/s².

  • Traction Control System (TCS)

   Justerbar i 3 posisjoner (av, bykjøring/urban og Sport), kan Metropolis tilpasses etter sin kjørestil og de forholdene du møter. Traction Control System skrus automatisk på i bymodus når Metropolis startes.

  Design

  Peugeot-arven. DNA-et til Peugeot Design er preget av hele sin karakter på Peugeot Metropolis: flytende grill, mandelformede øyne foran, boomerang-lys bak, en kombinasjon av materialer som inkluderer perlemor, metall og krom. En uforlignelig signatur.

  • Flytende grill

   Med sin flytende grill direkte plassert i rampelyset, låner Peugeot Metropolis det siste designspråket til Peugeot.

  • Karakter og uttrykk

   Skråstilt foran, kuttet som en boomerang bak i likhet med den svært gjenkjennelige Peugeot 208, smelter lyktene på Peugeot Metropolis sammen med karosseriet og understreker scooternes sportslige karakter.

  • Dobbel LED

   Eleganse og ytelse med denne Peugeot-lyssignaturen.

  • Komponenter av ypperste kvalitet

   Peugeot Metropolis kombinerer metall og krom på en elegant måte. Dette er et designvalg som fremhever de flytende linjene og den luftige silhuetten til Metropolis.

  Galleri

  Artikler

  • Hvilken motorsykkel passer for deg?

   Mange av oss har tenkt, drømt og vurdert – ut i fra både fornuftige faktorer eller ut i fra følelser og tanker om hva som er gøy eller kult. Fornuften fokuserer helst på bruksområder, spesifikasjoner eller muligheter i nærområdet eller kjøreturmuligheter. Mens sansene drømmer om motorlyd, estetikk eller nostalgi f eks over MC-merkets historie. Så lenge man er i denne drømmeboblen er mulighetene mange og begrensingene få.