Kisbee Active

Kisbee Active

Trendy bestselger til en svært god pris! Scooteren er elegant og dynamisk med smarte detaljer og kvalitetsfinish! Det er plass til helhjelm under setet. Selv høye førere får plass til de lange beina. Den er enkel å håndtere og passer til pendling og bykjøring

Varenr.: KISBEE-ACTIVE
Farge:
Veil. utsalgspris fra
24 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Kisbee Black EUR4 er en kvalitetsmodell fra Peugeot Motocycles. Her får du kvaliteter som hos langt dyrere konkurrenter. Den moderne, robuste og pålitelige scooteren Peugeot Kisbee tar deg dit du vil, når du vil. Peugeot Kisbee har meget gode oppbevaringsmuligheter, flatt gulv og fotplater i aluminium. Sadelhøyden er 760 mm og har en oppreist kjørestilling som gir deg en stabil og sikker kjørestilling med meget god oversikt over dine medtrafikanter. Denne modellen har en 6,5 liters tank, 12 tommers aluminiumsfelger og en analog instrumentering. Det sporty designet gjør Peugeot Kisbee til det opplagte valget.

Motor
Effekt
3.53 hk / 2.6 kW
Slagvolum
49.9 ccm
Tankvolum
6.5 liter
Dreiemoment
7700 Nm
Boring/slag
39 x 41 mm
Sylindere
1
Mål og vekt
Setehøyde
760 mm
Vekt
97 kg
Akselavstand
1256 mm
Bredde
6640 mm
Høyde
1156 mm
Lengde
1854 mm
Fjæring foran
Hydraulisk teleskopgaffel
Fjæring bak
Hydraulisk
Forbrems
Skivebrems Ø170 mm
Bakbrems
Trommelbrems Ø110 mm
Kjøling
Luftkjøling
Motorbeskrivelse
4-takt
Annet
Førerkortklasser
M
Utslipp
41 g/km
Dimensjoner forhjul
12"
Dimensjoner bakhjul
12"
Drivstofforbruk
1.75 liter per 100 km
Egenskaper
Toppfart
45 km/t

  Inkludert utstyr

  Tyverisikring: Mekanisk lås + styrelås, Sadel: To-seters sal, Passasjerfotstøtte: Uttrekkbar Wide Plate, Passasjerhåndtak: Lakkert aluminium, Støtter: Sentralt: Ja, Bagasjerom under salen: 1 helhjelm, Veskeknagg: Uttrekkbar på innvendig kåpe, Instrumentpanel Type: Analog, Lyssignatur: Ja.

  Attraktiv og miljøvennlig

  En uttrykksfull silhuett, brukervennlighet, en økonomisk motor og høy grad av manøvrerbarhet og komfort gjør Peugeot Kisbee til et attraktivt transportmiddel for ærend rundt i byen eller en og annen tur på landet. Drevet av en helt ny, luftkjølt firetaktsmotor forbedrer dette Kisbee, spesielt kjøreglede og kjørekomfort med mindre drivstofforbruk. Slik kombineres økonomi og økologi pakket inn i Kisbees elegante og moderne utseende

  Galleri

  Artikler

  • Hvilken motorsykkel passer for deg?

   Mange av oss har tenkt, drømt og vurdert – ut i fra både fornuftige faktorer eller ut i fra følelser og tanker om hva som er gøy eller kult. Fornuften fokuserer helst på bruksområder, spesifikasjoner eller muligheter i nærområdet eller kjøreturmuligheter. Mens sansene drømmer om motorlyd, estetikk eller nostalgi f eks over MC-merkets historie. Så lenge man er i denne drømmeboblen er mulighetene mange og begrensingene få.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!