Django 50

Django 50

Django inspireres av den legendariske S55-scooteren, og fremkaller 1950-tallet. Et moderne preg kombinert med retro-estetikk og kromdetaljer gjør den til en må-ha scooter. Django Classic 50cc er både komfortabel og praktisk. Scooteren er også enkel og manøvrere og har god lagringsplass.

Varenr.: DJANGO-50
Farge:
Veil. utsalgspris fra
32 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

I sin Sport-versjon hyller Django den sportslige fortiden til Peugeot, som vant de største konkurransene på 2 hjul, inkludert den legendariske Bol d'Or i 1953. 4-takt EUR 5 motor og elektronisk injeksjon gir rask start for enkelt å komme ut av trafikken. DESIGN Karosseriet er enestående i stil med en nøytral fargetone, sportsklistremerker, grå skallspeil og passasjersetedeksel. Løven som er plassert i midten av den store grillen, er innrammet av en permanent og unik LED-lyssignatur. En unik personlighet, en stil kun på Peugeot Django. Ønsker du å kjøre på en mystisk og sporty scooter, er denne perfekt for deg.

Motor
Effekt
3.5 hk / 2.6 kW
Slagvolum
49 ccm
Tankvolum
8.5 liter
Dreiemoment
3.2 Nm
Boring/slag
39 x 41 mm
Sylindere
1
Mål og vekt
Setehøyde
770 mm
Vekt
135 kg
Akselavstand
1350 mm
Bredde
710 mm
Høyde
1190 mm
Lengde
1930 mm
Fjæring foran
Hydraulisk teleskopgaffel Ø40
Fjæring bak
Hydraulisk Ø53
Forbrems
Skivebrems Ø 200
Bakbrems
Trommelbrems Ø 110
Kjøling
Luftkjøling
Motorbeskrivelse
4-takt
Egenskaper
12v-uttak
Ja
Toppfart
45 km/t
Annet
Førerkortklasser
B
Utslipp
45 g/km
Dimensjoner forhjul
12"
Dimensjoner bakhjul
12"
Drivstofforbruk
1.9 liter per 100 km

  Inkludert utstyr

  Tyverisikring: Mekanisk lås + rattlås, Sadel: To-seters sal, Passasjerfotstøtte: Uttrekkbar aluminiumsfotstøtte med gummibelegg, Passasjerhåndtak: Aluminium, Støtter: Ja, USB i hanskerom, Halvhjelm med skjerm - lagring under setet, Hanskerom: 2 Låsbare hanskerom Veskeknagg: Uttrekkbar på innvendig kåpe, Dashboard Type: Semi-Digital, Varsling: Ja, Lyssignatur: Ja

  Ekstrautstyr

  Passasjerryggstøtte, Front rack, Smarttelefonholder, Vindskjerm, Låsbar navlås mm

  Galleri

  Artikler

  • Hvilken motorsykkel passer for deg?

   Mange av oss har tenkt, drømt og vurdert – ut i fra både fornuftige faktorer eller ut i fra følelser og tanker om hva som er gøy eller kult. Fornuften fokuserer helst på bruksområder, spesifikasjoner eller muligheter i nærområdet eller kjøreturmuligheter. Mens sansene drømmer om motorlyd, estetikk eller nostalgi f eks over MC-merkets historie. Så lenge man er i denne drømmeboblen er mulighetene mange og begrensingene få.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!