HR555BR

HR555BR

Velkommen om bord på den nye sporty båtmodellen! Dette er en tøff og godt utstyrt 18 fots bowrider! Fører- og passasjerstoler har innebygd støtedemping. Mye standardutstyr medfølger.

Varenr.: HR555
Motor:
Veil. utsalgspris fra
410 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

HR’s nye bowrider, HR555br, har flere interessante løsninger. Den har et stabilt og godt skrog som både byr på god sidestabilitet og friske kjøreegenskaper. De nye sportslige fører- og passasjerstolene med innebygd støtdemping er en påkostet og komfortabel detalj. Likeså den nye aktersofaen med vipperygg som både gir en behagelig sitteplass og som gir nærheten til vannet enda bedre. Her er det en plattform med badestige for morsom lek og bading.

HR 555br er en meget luksuriøs båt og har mye utstyr som standard. Utstyr som medfølger er en kraftig vannskibue, eksklusive setestativ med demping, harde glassruter fra TaylorMade, hydraulisk styring fra Baystar, cockpitbord med drikkeholder, fleksibel akterovertak, setetrekk og DAB stereo fra Hertz Marine .

Båten tåler inntil 150 Hk motorkraft, men vi anbefaler 115 Hk. Dette er tilstrekkelig til å nå en veldig god toppfart og å gi en meget økonomisk marsjfart.

HR boats AS’s båtmodeller er alle produsert i Sverige. HR Boat’s slagord er: ”Vi gjør fritiden din på sjøen mye mer behagelig!” Og ved kjøp av en av HR Boat’s 13 ulike båtmodeller, fra den lille robåten som er lett å vedlikeholde til en hurtiggående og komfortabel daycruiser, kan du selv utforske utsagnet nærmere. Produksjonsanlegget i Laxå foregår utvikling, produksjon og distribusjon til forhandlere i Norge, Sverige og Danmark.

Mål og vekt
Vekt
700 kg
Lengde
5520 mm
Bredde
2170 mm
Annet
Max. antall passasjerer
6 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
150 l
Motor
Max. motoreffekt
150 hk

    Inkludert utstyr

    Garmin 72CV og GT 20 svinger, puter, El. selvlensepumpe, ankerboks, EVA dørk, akterkalesje, vannskibøyle, badestige, 5 tørre stuverom, fast tank 150 liter, kalesje, EVA dørk, Baystar styring, bluetooth høyttalere.

    Galleri

    Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!