Tempest 900 WA

Capelli

Tempest 900 WA

Luksus-rib som tåler tøffe utfordringer

Varenr.: TEMPEST-900-WA
Motor:
Veil. utsalgspris fra
1 840 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer

T900 WA er en ny 30 fots Rib med «cruising fasiliteter» laget av Capelli. De suverene sjøegenskapene er selvsagt beholdt fra forgjengeren. Designet og arrangementet ute i cockpit er finpusset og modernisert. Førerplassen har fått bedre ergonomi og vindbeskyttelse. Dashbordet har plass til større navigasjons skjermer. De største endringene er under dekk hvor det er blitt plass til separat toalettrom og mer luft og høyde generelt. Romslig dobbeltseng og kjøkken seksjon er beholdt. Flott treverk og designelementer gir en varm og moderne atmosfære under dekk. Båten er innredet på en måte som gjør det enkelt å sirkulere og bevege seg fra hekk til baug på uanstrengt vis. Den er rett og slett svært brukervennlig og sosial på samme tid. For eksempel kan 5-6 mennesker slappe av med forfriskninger i sittegruppen akter mens fordekket med solseng har plass til mange solbadere. Og det er svært enkelt å bevege seg i mellom disse uten at andre må flytte på seg. Husk å reservere plass i produksjonen pga lang leveringstid.

Mål og vekt
Vekt
2400 kg
Lengde
9500 mm
Bredde
3300 mm
Annet
Max. antall passasjerer
18 stk.
CE-klassifisering
B
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk utenfor kysten. Vindstyrke tom 20,7 m/s dvs sterk kuling. Bølgehøyde tom 4 meter.
Drivstofftank
410 l
Motor
Max. motoreffekt
500 hk

Inkludert utstyr

Lensepumpe (automatisk), Kompass, Elektrisk panel, Elektrisk vinsj, Flexiteek belegg på stringere, Solputer foran, Kjøleskap (ca 48 L), Drivstofftank (ca 350 L), GRP baugrulle, Hydraulisk styring, Oppblåsningspumpe (elektrisk), Leaning stolpe, Marinetoalett med septiktank, Navigasjonslys, Dusj (ca. 60 liter), SS prekestol, Akterstige, Akterplattformsett, Bord i teak, Frontrute.

Ekstrautstyr

220V landstrøm, Ekstra solseng-sett akter, Bimini topp, Båtoppbevaringsdeksel, Konsoll og benktrekk, Flexiteek tildekking på cockpit, GRP A-ramme, Hard topp, Radio, Sea star power assist, vannskistang, Myk topp.

Galleri