Tempest 900 Open

Capelli

Tempest 900 Open

Daycruiser med store oppbevaringsrom

Varenr.: CAP900T
Motor:
Veil. utsalgspris fra
1 678 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer

Den nye Tempest 900 Open må regnes som en full revolusjon i forhold til den forrige utgaven. Tempest 900 Open har fornyet layout på dekk for å tilfredsstille de nye markedstrendene. Den har ny C-formet aktersofa, ny styrebenk med luke for å åpne og ny sentralkonsoll med forseter.

En av hovedinnovasjonene er plassen under konsollen. Plassen kan brukes som et stort oppbevaringsrom eller utstyres med marintoalett, vask og benkeplate.Den nye Tempest 900 Open er perfekt tilpasset daycruiser krav. Adkomsten til dette området er gjennom den store luken skjult av doble seter foran.

Tempest 900 Open kan utstyres med en- eller tomotorsinstallasjon. Hekkplattformen er tilgjengelige i to versjoner: en for en enkeltmotor med en total maksbredde på 720 mm, den andre for to motorinstallasjoner med en maksbredde på 420 mm.

Mål og vekt
Vekt
2100 kg
Lengde
9420 mm
Bredde
3260 mm
Annet
Max. antall passasjerer
18 stk.
CE-klassifisering
b
Motor
Max. motoreffekt
500 hk

Inkludert utstyr

Presenning, Dekksdusj (94 L), GRP baugrulle, Flexiteek belegg på stringere og buepylon, Drivstofftank (390 L), Stige, Avtakbart bord med flexiteek-trekk, Styrebenk med vippbar rygg, skjærebrett, vask og benkeplate, Akterplattform, Ankerspill.

Ekstrautstyr

2 karbonpyloner biminitopp, 4 karbonpyloner bimini topp, 220V strømstøpsel ved kai, Bimini topp for en ramme, Sløyfe ekstra soldekk pute, Cockpit og akterplattform flexiteek planking, Konsoll og benktrekk, Sammenleggbart flexiteek bord med sammenleggbart system og ekstra pute, GRP A-ramme, Hard-top, Skuffekjøleskap i kjørebenken (65 L), Bærbar gasskomfyr, Radio med 2 høyttalere, vannskibøyle, Stern ekstra soldekksett (kun tilgjengelig med STD-bordet), Underdekksoppsett med WC (septiktank inkludert), vask, A-look speil og hanskerom.

Galleri