Tempest 800 Sun

Tempest 800 Sun

Tempest 800 frister med store soldekk og sitteplass for 16 personer. Her er det hygge for hele familien eller vennegjengen!

Varenr.: TEMPEST-800-SUN
Motor:
Veil. utsalgspris fra
1 194 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Tempest 800 har et skrog som kjører superkomfortabelt i sjøen. Tempest 800 har en romslig, sosial og komfortabelt design. Denne båten gir deg noe ekstra i forhold til konkurrerende produkter. Legg f eks merke til den store konsollen med svært komfortabel førerposisjon. Under førerbenken er det vask med trykkvann og plass til kokeapparat. Skyvedøren i konsollen fører inn til et romslig kabin med masse lagringsplass samt et elektrisk toalett som er en del av standardutstyret. Dusj på akterdekk er også standard. Sittegrupper både foran og bak i båten gjør at den rommer mange mennesker for trygg ferdsel underveis. Båten er godkjent for hele 16 personer.Tempest 800 er en perfekt kombinasjon av ergonomiske brukervennligheten om bord og båtopplevelsen. Nesten 6 kvm med soldekk, flere sitteplasser, en bred sosial plass for å omgås og et underdekks WC. Tempest 800 har også mye utstyr som standard: lensepumpe, kompass, el. panel, flexiteak flater, solputer foran, drivstofftank (300 liter), GRP styrebenk, hydraulisk styring, pumpe for potonger, marine toalett med septiktank, navigasjonslys, dusj (67 liter), badestige, teakbord, vindskjerm.Capelli ble etablert i 1974 i Nord-Italia, og startet opp med en serie elvebåter i glassfiber. I 1992 ble Tempest rib-båter med høy kvalitet lansert. Båtmodellene er nøye planlagt, designet, samt omfattende testet.

Mål og vekt
Vekt
1500 kg
Lengde
7910 mm
Bredde
3050 mm
Annet
Max. antall passasjerer
15 stk.
CE-klassifisering
B
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk utenfor kysten. Vindstyrke tom 20,7 m/s dvs sterk kuling. Bølgehøyde tom 4 meter.
Drivstofftank
300 l
Motor
Max. motoreffekt
300 hk

  Inkludert utstyr

  Lensepumpe, kompass, el. panel, flexiteak flater, solputer foran, drivstofftank (300 liter), GRP styrebenk, hydraulisk styring, pumpe for potonger, marine toalett med septiktank, navigasjonslys, dusj (67 liter), badestige, teakbord, vindskjerm.

  Ekstrautstyr

  Bimini topp, konsoll- og benkepresenninger, bærbart kokeapparat, kjøleskap (48 liter), GPR A-ramme, Radio.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!