Tempest 44

Tempest 44

Tempest 44 er en rib som utstråler luksus og tiltrekker seg oppmerksomhet. Kabinen tilbyr romslig ståhøyde, et velutstyrt kjøkken, dinette/dobbelseng og soveplasser. Toalettet har elegant design. Store utearealer med rikelig plass til sosiale sammenkomster og soling gir trivsel. Dypt V-bunnsskrog skaper gode sjøegenskaper, og 3 x 300 Hk motorer kan gi toppfart på nær 50 knop.

Varenr.: TEMPEST-44
Motor:
Veil. utsalgspris fra
5 540 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Tempest 44 fot med ren luksus som virkelig vekker oppsikt. Denne båten tilbyr en unik kombinasjon av bo komfort og store utendørs arealer. Det er stå høyde nede i kabinen, hvor man finner et velutstyrt kjøkken og dinette som kan gjøres om til dobbeltseng samt stikkøye med dobbeltseng. Masse skapplass, elegant led belysning og førsteklasses treverk, lager en luksuriøs atmosfære. På toalettet er det like elegant med designvask, spesiell tappekran innfelt i veggen, egen dusj nisje osv. Utendørs er det svært lett å bevege seg rundt. Den sosiale cockpiten har sitteplasser til mange og enormt med solplass. Skroget har dyp v-bunn og sørger for svært gode sjøegenskaper. Med 3 x 300hk på hekken nærmer toppfarten seg 50 knop. Husk å reservere plass i produksjonen pga lang leveringstid.

Mål og vekt
Vekt
6200 kg
Lengde
13100 mm
Bredde
3960 mm
Annet
Max. antall passasjerer
18 stk.
CE-klassifisering
B
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk utenfor kysten. Vindstyrke tom 20,7 m/s dvs sterk kuling. Bølgehøyde tom 4 meter.
Drivstofftank
1000 l
Vanntank
230 l
Motor
Max. motoreffekt
1050 hk

  Inkludert utstyr

  Komplett putesett i kabiner, Komplett putesett i cockpit og på soldekk, Dinette som kan gjøres om til seng, Dusj på badeplattform, 50 liter kjøleskap, skuffetype i cockpit, 50 liter kjøleskap i salong, 220 V landstrøm med lader og 2 batterier, LED belysning inne og i cockpit, Spesielle "pop up" led lys på stringere ute, Høy pulpit, Fusion stereoanlegg med 6 høyttalere og forsterker, Teak i cockpit og på motorbrakett, Akterkabin med dobbeltseng, Vanntank 230 ltr., Septik tank 60 ltr., Bensintank 1000 ltr., 3 stk bord. 1 i kabin og 2 ute i cockpit, SeaStar hydraulisk styring med "power assist", Toalettrom med separat dusjavdeling. Vakuflush toalett, Trekk over konsoll og førerbenk, Ankerwinch, 1000W i baugen med kjetting og Delta anker.

  Ekstrautstyr

  Air condition, varmtvannstank (220V), isbitmaskin, fryseskuff, generator (5 kW), mikroovn, JL Audio, teakdekk, soft top, hard top mm

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!