Gold Star 650

BSA

Gold Star 650

BSA Gold Star 650 er klassikerens ultimate drømmesykkel!

Varenr.: GOLD-STAR-650
Farge (BSA):
Veil. utsalgspris fra
129 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer

BSA Gold Star 650 er klassikerens ultimate drømmesykkel, med sine lekre linjer, de blankpolerte eikefelgene, det markante eksosanlegget, de tradisjonelle støtdemperne og selvsagt nydelige analoge instrumenter. Alt er på plass for klassiker-entusiasten! Her er det bare å kle på seg skinnjakka og gjøre seg klar for herlige sommerdager på asfalten. Med stor porsjon kjøreglede får du både i pose og sekk med Gold Star 650.

The Gold Star kommer fra fabrikken med retrodekkene Pirelli Phantoms, Brembo bremsekaliper og eksosanlegg i rustfritt stål. Ta også en titt på detaljene på den skreddersydde salen. Her er ingen detaljer overlatt til tilfeldighetene. Det gjelder også hjulskjermene i krom, som setter standarden på en slik type motorsykkel.

BSA Gold Star 650 kan kjøres med A2-førerkort, noe som gjør den tilgjengelig for enda flere norske motorsyklister. Den har lang sal og fotpinner for passasjer som standard. Den svært gode drivstofføkonomien gir fin rekkevidde med 12 liters bensintank. Apropos bensintank: Lekrere design skal du lete lenge etter! Her har BSA tatt med seg retro-aspektet og laget et smykke av en tank!

Kjøreegenskapene er hevet mange hakk på Gold Star 650. Den lange akselavstanden på 1425 mm gir svært god stabilitet. Motoren er atskillig mer underholdene og harmonisk enn du forventer av en enkeltsylinder. Dobbel balanseaksel, moderne elektronisk innsprøytning og fireventilers DOHC-motor sørger for moderne ytelser – pakket inn i klassisk retro.

BSA kaller instrumentene for «Twin Pod», som er en henvisning til de to analoge klokkene midt på styret. Også her skiller BSA seg ut fra mye annet. Nålene på speedometer og turtelleren starter på «klokken 14». En kul og annerledes effekt. I tillegg til de analoge målerne er det et LCD-display i midten, med god og nødvendig informasjon. På styret finner du også USB/USB-C-kontakter. Det gir muligheter for å koble på smarttelefonen eller en navigasjonsenhet.

Det siste kan være en god ide. Det er nemlig store muligheter for at turen kan bli både lang og uforutsigbar når du setter deg på Gold Start 650. Den har alt du ønsker for herlige dager både i byen og på landeveien.

Motoren er produsert i samarbeid med anerkjente Rotax og Ricardo engineering. Den måler 652 kubikkcentimeter og yter 45 hestekrefter. Den er tilkoplet en femtrinns girkasse. Toppfarten er oppgitt til 165 kilometer i timen.

Kanskje kommer du ikke raskest frem med BSA Gold Star 650. Men du har garantert den kuleste reisen! Regn med lange blikk fra alle som synes ekte motorsykkel er nettopp slik Gold Star fremstår.Utsalgspris i 2023 fra kr 124.900 - 129.900,-

Motor
Effekt
45 hk
Slagvolum
652 ccm
Tankvolum
12 liter
Dreiemoment
55 Nm
Boring/slag
100 x 83 mm
Sylindere
single
Mål og vekt
Setehøyde
780 mm
Vekt
212 kg
Bakkeklaring
150 mm
Akselavstand
1423 mm
Bredde
817 mm
Høyde
1093 mm
Lengde
2206 mm
Egenskaper
Kapasitet oljetank
2.35 l
Annet
Årsmodell
2023
Dimensjoner forhjul
100/90-18
Dimensjoner bakhjul
150/70-R17

Egenskaper

 • Setet

  Kombinert med optimal plassering av styre og fothvilere byr setet på komfortabel sittestilling.

 • Drivstofftank

  Med det klassiske BSA-emblemet, en enestående finish kombinert med forskyvet drivstoffpåfyllingslokk.

 • Twin-pod instrumenter

  Individuelle analoge speedometer og turteller kombinert med digitalt LCD multifunksjon display.

 • Motor

  Pre-unit konstruksjon med autentisk design.

Making of

BSA er tilbake!

Galleri

Artikler