Antares 7 V2

Antares 7 V2

Den ideelle weekend-båten for folk som elsker å være på vannet. Sidebords-dør, integrert utstyr i hardtop, separat toalettrom, romslige køyer og solide lagringsrom er inovasjoner som gir komfort og trivsel!

Varenr.: ANTARES-7-V2
Motor:
Veil. utsalgspris fra
995 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

I den nye Antares 7 er fokuset på familiefritid. Nye funksjoner er satt inn for å forbedre komforten ombord. Antares 7 er den ideelle weekend- båten for folk som elsker å være på vannet. Antares 7 har blitt oppgradert med nye finesser og utstyr som gjør den svært allsidig. Den gir passasjerene trygg og trivelig ferdsel ombord når du oppholder deg eller ferdes på sjøen.

Forandringens vinder på Beneteau Antares-linjen fortsetter med den nye Antares 7. Denne nye modellen følger i fotsporene til Antares 8 - komfortabel og behagelig, Antares 7 er nå mer allsidig enn noen gang. Innovasjoner og smarte ideer, som sidebordsdøren, stor styrbord gangvei, integrert utstyr i hardtoppen, separat toalettrom, romslige køyer og oppbevaring, gjør den til den ideelle båten for familietid på vannet, helgecruise eller fiske, turer med venner.

”Vi så for oss Antares 7 V2 som en weekendbåt der det er lett å leve ombord, perfekt optimert for fritidsaktiviteter, men som også tilbyr passasjerene god beskyttelse. Den drar nytte av utviklingen til Antares 8 V2, spesielt når det kommer til modularitet. Antares 7 kan imøtekomme alle typer aktiviteter når som helst på dagen, slik at passasjerene kan nyte lunsj eller tilbringe en natt om bord i stor komfort, mens de nyter de ideelle forholdene for vannsport.

Vi er glade for å vise frem den nye generasjonen av Antares 7 V2, som flytter grensene et skritt videre når det gjelder livet om bord i dette markedssegmentet.” Alexis Chas, produktsjef i Antares

En genial båt: Modularitet som leverer komfort og fritid

For å fiske, bade, sole deg, dele et måltid og fullt ut nyte alle gledene ved vannet, leverer Antares 7 alltid. Båtens bredde overstiger ikke 2,5 m, så den er trailerbar på vei, perfekt for å utforske mange nye steder.

Innredningen letter livet om bord og fritidsaktiviteter. Adkomsten er enkel, med styrbord ombordstigningsdør, som er praktisk ved fortøyning.

Den store U-formede cockpiten har komfortabel plass til 5 personer for lunsj og avslapping i godt selskap. Det er en nedfellbar babord benk i fribordet og en benk som vender forover, som også kan inneholde en kjøler. Naturligvis kan alle disse setene enkelt gjøres om til et romslig område for soling (opsjon).

En praktisk og funksjonell båtDe mange lagringsplassene i cockpiten gir den ideelle plassen for å oppbevare utstyr om bord i en eller to dager. En ny funksjon: Antares 7-overbygget har blitt forskjøvet litt til babord. Dette frigjør plass til en stor styrbord gangvei, noe som gjør det enkelt å få tilgang til dekket.

En totalt omgjort salongAntares 7 har en hyggelig salong. Modulplasseringen er forbedret med et roterende førersete og en passasjerbenk som snus rundt på et blunk. Den lille byssa, plassert bak førersetet, er utstyrt med platetopp, vask og kjøleskap.

Fokuset på detaljer og ergonomi kan sees i salongen med den spesielt, komfortable førerplassen med svart dashbord i ett stykke.

Mer komfort og mer oppbevaring under dekkBeneteau har kunnskap når det gjelder å innrede med komfort og skaper god lagringsplass. Sammen med dobbelkøyen, i standardversjonen, har Antares 7 V2 et stort oppbevaringsrom til styrbord, utstyrt med toalett. I Weekender-versjonen er denne plassen adskilt og har nå en vask samt toalett, noe som gjør Antares 7 til en komfortabel båt som passer for kortere turer. De mange vinduene og ventilasjonspunktene gir utsikt hele veien og perfekt ventilasjon for alle passasjerene.

Antares 7 Fishing: Designet for fiskereAntares 7 V2 Fishing-versjon har alle finesser som Antares 8 V2, til stor glede for de mest krevende amatørfisker. Den bakre benken gir plass til en fiskestasjon med stangholdere, drikkeholdere, skjærebrett og oppbevaring for agn og utstyr. En levende agnbrønn er plassert på babord side. Det er ekstra oppbevaring under styrbord gangvei.

Med en helt åpen dekksplan gjør Antares 7 V2 Fishing det enkelt for fiskerne å bevege seg og posisjonere seg som de ønsker. Det er fortsatt en sammenleggbar benk i fiskestasjonen og en annen flyttbar benk kan plasseres i babords fribord. Når det gjelder sideporten, gjør den løfting av stor fisk mye enklere. Til slutt kan taket utstyres med fem ekstra stangholdere, samt en spotlight og et ekstra 9-tommers display koblet til ekkoloddet.

Mål og vekt
Vekt
1651 kg
Lengde
7480 mm
Bredde
2530 mm
Annet
Max. antall passasjerer
8 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
170 l
Vanntank
50 l
Motor
Max. motoreffekt
200 hk

  Antares 7 i ny versjon er praktisk og komfortabel

  Den nye Antares 7 er den ideelle weekendbåten for folk som elsker å være på vannet. Antares 7 er nå mer allsidig enn noen gang. Den er komfortabel og behagelig. Innovasjoner og smarte ideer, som sidebordsdøren, stor styrbord gangvei, integrert utstyr i hardtoppen, separat toalettrom, romslige køyer og oppbevaring, gjør den til den ideelle båten for familietid på vannet, helgecruise eller fiske, turer med venner. Ta en titt og bli inspirert til å prøve den!

  Seanapps

  Klargjort for bruk med Seanapps

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!