Xplorer XR 700 LE

Xplorer XR 700 LE 2023

ATV med den gode Argo-kvaliteten omtales som en skikkelig arbeidsmaskin

Varenr.: XR-700-LE
Farge:
Nå fra 129 900,-
Før 134 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Xplorer XR 700 LE er registrert som traktor T3B (60 km/t). Motoren på 700 ccm med høyt dreiemoment er en skikkelig arbeidsmaskin. Kapasiteten på vinsjen er 1134 kg. XR 700 LE har elektronisk Power steering med uavhengige støtdempere, tilhengerfeste og 4-hjulstrekk med differensial sperre foran. På ATVen kan du selv velge 2- eller 4-hjulstrekk med en elektronisk bryterknapp. Bagasjebærerene foran og bak har en lastekapasitet på totalt 147 kg. XR 700 LE har et komfortabelt passasjersete slik at selv lange turer gir behagelig sittekomfort. XR 700 LE leveres med 26» Maxxis Big Horn dekk og 14” aluminiums felger. I tillegg har den et stort, lukket oppbevaringsrom. Den nye XR 700 LE har fått forbedret fjæring, har en overlegen ergonomi samt rikelig med kapasitet. Den er utstyrt med lakkerte karosseripaneler i plast, håndbeskyttelse og en 3000 lb. vinsj.Trenger du en arbeidsmaskin - kan dette være det perfekte valget!

Mål og vekt
Lengde
2140 mm
Bredde
1245 mm
Effekt
39 hk
Vekt (fulltanket)
334 kg
Bakkeklaring
260 mm
Høyde
1250 mm
Max. antall passasjerer
2
Bakbremser
Hydraulisk skive
Forbremser
Dobbel hydraulisk skive
Girtype
Automat
Kjøling
Vannkjøling
Girtype
{gear_type}
Instrumenter
Digitalt instrumentpanel med kilometerteller, hastighetsmåler, turteller, RPM, Girposisjon, 2WD/4WD/Låsindikator, Drivstoffmåler, Temperatur, Lavt batteri, Fjernlys og kontroll av motor/lys.
Dekk
Maxxis Big Horn
Felgmateriale
Aluminium
Motor
Slagvolum
695 ccm
Tankvolum
21 liter
Annet
Garanti
3 år
Kjøretøygruppe
T3B

  Inkludert utstyr

  Midtkonsoll og låsbar frontlagringsrom, Digitalt instrumentpanel med odometer, speedometer, tripteller, RPM, girposisjon, 2WD/4WD-indikator, drivstoffmåler, temperatur, lavt batteri, fjernlys og lysbryter. Dobbel 12V 35W fjern-/nærlys, enkelt bremselys.

  Se filmen for hvorfor du skal velge Xplorer XR 700 LE

  Følg Thommas' gjennomgang av ATVen med fordeler og finesser for at du som fører/passasjer vil finne akkurat det kjøretøyet som er riktig for deg.

  Xplorer XR 700 2023 med Argo teknologi og kvalitet

  Den traktorregistrert ATVen med 700 ccm har høyt dreiemoment, vinsj, electronic Power steering, bytte av 2 WD/4 WD, tilhengerfeste mm. Sjekk ut filmen og se Xplorer XR 700 "live" i Norge.

  Lei av tung snø og snømåking?

  Se hvor enkel snømåkingen blir når ATV'en har brøyteskjæret som gjør jobben for deg.

  Galleri

  Artikler

  • Hvilket terrengkjøretøy skal jeg velge – ATV, UTV eller XTV?

   Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte utstyr er det ATV, UTV eller XTV du trenger. Mengde av nyttelast øker også proposjonalt i samme rekkefølge. Med en ATV får du med deg mye, med en UTV får du med deg mer - og velger du en XTV får du med deg aller mest. Terrengkjøretøy har en solid konstruksjon og et praktisk design. For driver du med jakt, fiske, jordbruk, er hytteeier, elsker friluftsliv eller driver konkurransekjøring i løype - har du alltid bruk for en arbeidskamerat. En hjelpende “hånd” som gjør arbeidsoppgavene enklere.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!