Frontier 6x6 T3A

Frontier 6x6 T3A

Frontier sekshjulede amfibiekjøretøy kan være innsteget til XTV-serien, men alt ved denne maskinen er forankret i grunnfjellet til Argo innovasjon og kvalitet. Frontier-maskinen maksimere fremkomstevnen din i skog, vann og gjørme.

Varenr.: FRONTIER-6X6-T3A
Farge:
Nå fra 129 900,-
Før 149 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Frontier leveres nå Traktor-registrert ATV (T3A) på hvite skilt! Min. 16 års aldersgrense for fører – Ingen engangsavgift • Momsfradrag for profesjonelle brukere • Lov å kjøre traktor på offentlig vei • Full effekt på motor, men hastighetsbegrensing på 40 km/t (T3a) • Rimelig forsikring • Utrolig lav årsavgift. Fakta er fakta. Andre UTV-er kan ikke kjøre gjennom sumpområder eller på samme måte håndtere ekstremt vanskelig terreng på de mest utilgjengelige plasser. De må rett og slett kjøre rundt! Frontiers amfibiske sekshjuling er den største konkurrenten mot den tradisjonelle 6-hjuls ATV! Men samtidig er den overlegen i forhold til fremkommelighet og lastekapasitet. Det tøffe utseende og kvaliteten i Frontierserien gjenspeiler Aurora-avstamningen, noe som resulterer i den perfekte blanding av moro og funksjon. ARGOs progressive styring fungerer synkronisert med Classic-girkassen for å gi en optimal kontroll, også når den er tungt lastet. Dette bør fascinere erfarne 6x6 ATV-førere. Tidligere erfaringer med tungt lastet ATV og manglende styring vil du aldri oppleve i en ARGO. Frontier Nøkkelfunksjoner • 600-serien (18HK) • Klassisk overføring med APS • 24” XT115 dekk • 8” Felger av stål • Seter bak • Front Flat Floor • Halogenlys • Deluxe speedometer • HDPE plastskrog med bukplate Hastighet på land med standard giring: 35 km/t. Passasjerkapasitet på land: 4 personer Passasjerkapasitet på vann: 2 personer Registreres som T3A-kjøretøy Amfibisk kropp Skroget som er støpt i ett stykke er signaturen til ARGO, og kanskje den viktigste designfunksjonen. Det glatte, slitesterke understellet «flyter» over potensielle hindringer som stubber og stein, så vel som sump og vann. Erobre hvilket som helst terreng på jorden med ARGO Xtreme Terrain Vehicles (XTV). Våre kraftige XTV-er overvinner hindringer og viser kapasitet til å kjøre der andre ikke kan. Kjør rett gjennom de verste sumpene. Smyg over den frosne tundraen. Klatre i bratt terreng. Eller frakt jegerne til der trofébukkene gjemmer seg. ARGO-teknologi gir muligheter, og amfibieturen på XTV snakker for seg selv. Der andre kjøretøy sier stopp, går ARGO XTV-er hele veien - fordi de kan.

Mål og vekt
Lengde
2439 mm
Bredde
1473 mm
Effekt
18 hk
Vekt (fulltanket)
440 kg
Bakkeklaring
254 mm
Høyde
1295 mm
Max. hastighet på land
35 km/t
Max. hastighet på vann
5 km/t
Max. antall passasjerer
4
Bakbremser
Hydraulisk skivebrems
Forbremser
Hydraulisk skivebrems
Girtype
Automat
Kjøling
Luftkjøling
Girtype
{gear_type}
Felgmateriale
Stål
Dynamo
20 amp
Motor
Slagvolum
600 ccm
Tankvolum
27 liter
Annet
Garanti
3 år

  Inkludert utstyr

  Bukplate, drivreim, lensepumpe.

  Ekstrautstyr

  Vinsj, kufanger, front rack, kjølevifte til bremser, innstegstrinn.

  Galleri

  Artikler

  • Argo Frontier 6×6 er best på det meste!

   ARGO Frontier 6x6 er ikke bare gunstig i pris. Den er rett og slett best på det meste når det er snakk om sekshjulinger – ikke minst fremkommeligheten i krevende terreng og lastekapasiteten. Den meget allsidige sekshjulingen har en startpris på kr 149.900 kroner.

  • Hvilket terrengkjøretøy skal jeg velge – ATV, UTV eller XTV?

   Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte utstyr er det ATV, UTV eller XTV du trenger. Mengde av nyttelast øker også proposjonalt i samme rekkefølge. Med en ATV får du med deg mye, med en UTV får du med deg mer - og velger du en XTV får du med deg aller mest. Terrengkjøretøy har en solid konstruksjon og et praktisk design. For driver du med jakt, fiske, jordbruk, er hytteeier, elsker friluftsliv eller driver konkurransekjøring i løype - har du alltid bruk for en arbeidskamerat. En hjelpende “hånd” som gjør arbeidsoppgavene enklere.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!