Aurora 950 SX Huntmaster 8x8

Aurora 950 SX Huntmaster 8x8

Denne amfibiske XTV-en ble bygget for å kjøre hvor som helst og er ivrig etter å hjelpe deg med å finne et bedre terreng eller skape jakthistorier ingen kan kjøre tilbake til. Med en pålitelige Admiral-girkasse med Argo Progressive Steering (APS), 25” lavtrykksdekk og camofarget kjøretøy, vil du ha alt du trenger for å skape minner du aldri vil glemme.

Varenr.: ARGAVN8HMCAM
Farge:
Veil. utsalgspris fra
389 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Aurora HuntMaster 8x8 er toppen av Side-by-Side pyramiden. Med 8 stk 25" dekk tar denne maskinen deg til steder på kartet som virker praktisk talt umulig å nå! Lavtrykksdekkene til ARGO gir bransjens desidert beste grep og det desidert laveste marktrykket per cm2. Dette gjør den til en miljøvinner i forhold til begrensing av skader på naturen. Kombinasjonen friluftsentusiasten og maskinen legger premissene for selve jakta, og ikke minst historiene som fortelles rundt leirbålet! Skroget som er støpt i ett stykke er signaturen til ARGO, og kanskje den viktigste designfunksjonen. Det glatte, slitesterke understellet «flyter» over potensielle hindringer som f.eks. stubber og stein, så vel som sump og vann. Aurora HuntMaster 8x8 leveres med ekstra bukplate. Våre kraftige XTV-er overvinner hindringer og viser kapasitet til å kjøre der andre ikke kan. Enten det gjelder å kjøre rett gjennom de verste sumpene, smyge seg over den frosne tundraen eller klatre i bratt terreng. Der andre kjøretøy sier stopp, går ARGO XTV-er hele veien - fordi de kan Hastighet på land med standard giring 40 km/t. Hastighet på vann er 5 km/t Passasjerkapasitet på land: 6 personer Passasjerkapasitet på vann: 4 personer

Mål og vekt
Lengde
3023 mm
Bredde
1524 mm
Effekt
40 hk
Vekt (fulltanket)
662 kg
Bakkeklaring
0 mm
Høyde
1295 mm
Bakbremser
Hydraulisk skivebrems
Forbremser
Hydraulisk skivebrems
Girtype
Automat
Kjøling
Vannkjøling
Girtype
Automat
Felgmateriale
Stål Airlock
Dynamo
50 amp
Motor
Slagvolum
950 ccm
Tankvolum
27 liter
Annet
Garanti
3 år

  Inkludert utstyr

  3,500 LBS vinsj, bukplate, kufanger, front rack, lensepumpe, forsterkede akslinger, drivreim.

  Ekstrautstyr

  Kjedeolje, kjølevifte til bremser, rops, bårestativ, innstegstrinn.

  Galleri

  Artikler

  • Hvilket terrengkjøretøy skal jeg velge – ATV, UTV eller XTV?

   Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte utstyr er det ATV, UTV eller XTV du trenger. Mengde av nyttelast øker også proposjonalt i samme rekkefølge. Med en ATV får du med deg mye, med en UTV får du med deg mer - og velger du en XTV får du med deg aller mest. Terrengkjøretøy har en solid konstruksjon og et praktisk design. For driver du med jakt, fiske, jordbruk, er hytteeier, elsker friluftsliv eller driver konkurransekjøring i løype - har du alltid bruk for en arbeidskamerat. En hjelpende “hånd” som gjør arbeidsoppgavene enklere.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!