Aurora 950 SX-R 8x8

Aurora 950 SX-R 8x8

Massiv 950 V-twinmotor gir deg en følelse av å vinne kampen uansett i hvilket terreng du ferdes i, mens veltebøyler gir ekstra beskyttelse på turen.

Varenr.: AURORA-950-SX-R-8X8
Farge:
Veil. utsalgspris fra
369 900,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Aurora – fryktløs er tilnavnet! Fryktløs, I enhver forstand av ordet. Aurora-serien har krefter, smidighet og allsidighet som knuser forventningene til hva et kjøretøy kan oppnå på hvilket som helst underlag. Denne maskinen er utstyrt med en massiv 950 V-Twin-motor for å gi deg krefter og høy ytelse til å gå langt unna allfarvei.Aurora er premium-plattformen for ARGO og bygger på tekniske løsninger og avansert teknologi som legger listen høyt i forhold til hva du kan forvente. «Elitestyrken» leveres i et solid utvalg modeller slik at du kan få ditt kjøretøy skreddersydd etter hvordan og hvor du kjører. Match ditt terreng med en Aurora, og se hva dere kan oppdage sammen. SX-R-versjonen leveres med veltebøyler. For friluftsentusiaster blir det enda enklere å utforske utfordrende terreng.Enkelte bilder viser modellen UTEN veltebøyler.

Mål og vekt
Lengde
3023 mm
Bredde
1524 mm
Effekt
40 hk
Vekt (fulltanket)
662 kg
Bakkeklaring
254 mm
Høyde
1295 mm
Max. hastighet på land
40 km/t
Max. hastighet på vann
5 km/t
Bakbremser
Hydraulisk skivebrems
Forbremser
Hydraulisk skivebrems
Girtype
Automat
Kjøling
Vannkjøling
Girtype
Automat
Instrumenter
Delux digital instrumentpanel
Felgmateriale
Stål Airlock
Dynamo
50 amp
Motor
Slagvolum
950 ccm
Tankvolum
27 liter
Annet
Garanti
3 år
Kjøretøygruppe
T1A

  Inkludert utstyr

  Bukplate, lensepumpe, drivreim, veltebøyle, forsterkede akslinger.

  Ekstrautstyr

  Vinsj, kufanger, Front rack, tak, kjedeolje, kjølevifte til bremser, bårestativ, innstegstrinn.

  Galleri

  Artikler

  • Hvilket terrengkjøretøy skal jeg velge – ATV, UTV eller XTV?

   Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte utstyr er det ATV, UTV eller XTV du trenger. Mengde av nyttelast øker også proposjonalt i samme rekkefølge. Med en ATV får du med deg mye, med en UTV får du med deg mer - og velger du en XTV får du med deg aller mest. Terrengkjøretøy har en solid konstruksjon og et praktisk design. For driver du med jakt, fiske, jordbruk, er hytteeier, elsker friluftsliv eller driver konkurransekjøring i løype - har du alltid bruk for en arbeidskamerat. En hjelpende “hånd” som gjør arbeidsoppgavene enklere.

  • Nettselskapet testet Argo 8x8 på Beitostølen

   Bedre fremkommelighet og mindre avtrykk er to viktige årsaker til at de ansatte i nettselskapet Griug ønsket å teste Argo 950 med belter.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!