0
Meny

ARGO

Argo er et Canadisk selskap som har produsert ekstreme terrenggående kjøretøy i 50 år.

Med drift på seks eller åtte hjul leverer Argo ytelser langt utover det man vanligvis forventer av terrenggående kjøretøy. 

Fremkommeligheten blir betegnet som ekstrem av både proffbrukere og privatbrukere over hele verden. 

Og minst like viktig: Argo-kjøretøyene er med sine mange hjul og smarte beltemuligheter skånsom mot miljøet. Under bløte og vanskelige forhold flyter den oppå terrenget og etterlater seg mindre spor enn andre alternativer. 

Argo XTV (Extreme Terrain Vehicles) benyttes av både profesjonelle og private aktører med spesielle transportbehov i terrenget. Argo har stor kapasitet for transport av mennesker og utstyr. Det er er ikke uten grunn at den er et svært attraktivt hjelpemiddel i forbindelse med redningsoppdrag over hele verden både når personell, utstyr og skadede skal transporteres. Med henholdsvis seks og åtte hjul øker også komfortene for både fører og passasjerer. Den brede akselavstanden og de mange hjulene gir dessuten ekstrem god bakkekontakt og øker dermed sikkerheten. 

I Norge benyttes Argo av blant annet Røde Kors, Bane NOR og sivilforsvaret. Øvrige brukere er brann- og redning, linje- og kraftselskaper, jakt og fiske, tunneldrift, bygg og anlegg, ski- og alpinanlegg samt hyttetransport og turistforeninger. 

Produkter

Utvalgte produkter fra ARGO

 • J5 Fire Dog

  Roboten som er klar for brannslukking

 • Aurora 850 SX-R 8 x 8 med veltebøyle

  Aurora-serien har styrke, smidighet og allsidighet. Den knuser forventningene til hva et kjøretøy kan oppnå på hvilket som helst underlag. 

 • J6 Atlas XTR

  6 x 6 trekkraft = ekstrem mobilitet

 • Aurora 950 SX Huntmaster 8 x 8

  Gir deg en følelse av å vinne slagene uansett i hvilket terreng du ferdes i

 • Artemis JR

  Intelligent selvnavigering

 • Aurora 950 SX 8x8

  Gir deg en følelse av å vinne kampen uansett i hvilket terreng du ferdes i

 • J5 XTR Robot

  Tar seg fram der det er utenkelig

 • Frontier 600 6x6

  En innstegsmodell av en XTV, men som allikevel tar deg mye lengre enn noen annen UTV.

 • Artikler

  Les siste nytt fra ARGO

  • Argo setter ny standard innen løypeprepping

   Få lager så gode snøscooterløyper som snøscooterklubben i Engerdal. Vi tok med Argo og viste hvordan nivået kan heves enda ett hakk – både for snøscooterkjørerne og for løypemannskapet.
   ARGO Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Garantivilkår i særklasse

   Når du handler terrengkjøretøy hos våre forhandlere vet du med sikkerhet at du har markedesledende garanti- og serviceordning.
   Arctic Cat ATV Arctic Cat Snøscooter ARGO Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Argo 8×8 ble med på reinflytting

   Sen vår er en av de mest krevende tidene på året for reindriftsutøverne. Vi tok Argo Avenger 8x8 med på oppdrag da reingjeter Nils Arild Eira trengte bistand til frakt av en nesten halvt tonn tung «gompi».
   ARGO Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Argo åpner gamle traséer og gir nye muligheter

   Åttehjuling fra Argo åpner opp for helt nye muligheter for Hurum Turistforening. Gamle og gjengrodde løyper får nytt liv, sesongen er forlenget og arbeidet i sommerhalvåret blir både enklere og mer miljøvennlig.
   ARGO Terreng, Skog, Hage Vinter
   Les mer
  • Hvilket terrengkjøretøy skal jeg velge – ATV, UTV eller XTV?

   Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte utstyr er det ATV, UTV eller XTV du trenger. Mengde av nyttelast øker også proposjonalt i samme rekkefølge. Med en ATV får du med deg mye, med en UTV får du med deg mer - og velger du en XTV får du med deg aller mest. Terrengkjøretøy har en solid konstruksjon og et praktisk design. For driver du med jakt, fiske, jordbruk, er hytteeier, elsker friluftsliv eller driver konkurransekjøring i løype - har du alltid bruk for en arbeidskamerat. En hjelpende “hånd” som gjør arbeidsoppgavene enklere.
   Arctic Cat ATV ARGO Hisun Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Argo 8×8 skåner terrenget

   Roy Pedersen arbeider med merking av langrennsløyper, blant annet i Birkebeinerløypa. Da må ha ha med seg mye utstyr for å få gjort jobben. Han er svært fornøyd med lastekapasiteten til Argo. Roy Pedersen byttet fra tradisjonell sekshjuling til Argo 8x8 for å spare terrenget, oppnå bedre fremkommelighet og ha bedre komfort. Det er han veldig glad for.
   ARGO Terreng, Skog, Hage
   Les mer