0
Meny

ARGO

Argo er et Canadisk selskap som har produsert ekstreme terrenggående kjøretøy i 50 år.

Med drift på seks eller åtte hjul leverer Argo ytelser langt utover det man vanligvis forventer av terrenggående kjøretøy. 

Fremkommeligheten blir betegnet som ekstrem av både proffbrukere og privatbrukere over hele verden. 

Og minst like viktig: Argo-kjøretøyene er med sine mange hjul og smarte beltemuligheter skånsom mot miljøet. Under bløte og vanskelige forhold flyter den oppå terrenget og etterlater seg mindre spor enn andre alternativer. 

Argo XTV (Extreme Terrain Vehicles) benyttes av både profesjonelle og private aktører med spesielle transportbehov i terrenget. Argo har stor kapasitet for transport av mennesker og utstyr. Det er er ikke uten grunn at den er et svært attraktivt hjelpemiddel i forbindelse med redningsoppdrag over hele verden både når personell, utstyr og skadede skal transporteres. Med henholdsvis seks og åtte hjul øker også komfortene for både fører og passasjerer. Den brede akselavstanden og de mange hjulene gir dessuten ekstrem god bakkekontakt og øker dermed sikkerheten. 

I Norge benyttes Argo av blant annet Røde Kors, Bane NOR og sivilforsvaret. Øvrige brukere er brann- og redning, linje- og kraftselskaper, jakt og fiske, tunneldrift, bygg og anlegg, ski- og alpinanlegg samt hyttetransport og turistforeninger. 

Produkter

Utvalgte produkter fra ARGO

 • J5 Fire Dog

  Roboten som er klar for brannslukking

 • Aurora 850 SX-R 8 x 8 med veltebøyle

  Aurora-serien har styrke, smidighet og allsidighet. Den knuser forventningene til hva et kjøretøy kan oppnå på hvilket som helst underlag. 

 • J6 Atlas XTR

  6 x 6 trekkraft = ekstrem mobilitet

 • Aurora 950 SX Huntmaster 8 x 8

  Gir deg en følelse av å vinne slagene uansett i hvilket terreng du ferdes i

 • Artemis JR

  Intelligent selvnavigering

 • Aurora 950 SX-R 8x8

  Gir deg en følelse av å vinne kampen uansett i hvilket terreng du ferdes i

 • J5 XTR Robot

  Tar seg fram der det er utenkelig

 • Aurora 850 Responder SX-R 8x8

  UTV-kjøretøy for brann- og redning

 • Artikler

  Les siste nytt fra ARGO

  • Argo Frontier 6×6 er best på det meste!

   ARGO Frontier 6x6 er ikke bare gunstig i pris. Den er rett og slett best på meste når det er snakk om sekshjulinger – ikke minst fremkommeligheten i krevende terreng og lastekapasiteten. Den meget allsidige sekshjulingen har en startpris på 139.900 kroner.
   ARGO Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Fikk testet Argo Aurora 950 Track Edition

   Hurum Turistforening fikk testkjøre nye Argo 950 Aurora «Track Edition» under krevende snøforhold i vinter. Konklusjonen var svært positiv: Dette er luksusutgaven fra Argo, med lukket kabin, app-styrt varmeapparat, sterkere motor, forbedret styring og modifisert belte med enda bedre flyt og fremkommelighet.
   ARGO Terreng, Skog, Hage Vinter
   Les mer
  • Argo Aurora 950 Track Edition!

   Importør Erling Sande AS har bygget den ultimate løypemaskinen med åttehjulingen Argo Aurora 950. Lukket førerhus med app-styrt varmeapparat og et kraftig modifisert beltekit gjør åttehjulingen til et svært attraktivt redskap for skiforeninger, idrettslag og snøscooterklubber som skal preppe løyper.
   ARGO Terreng, Skog, Hage Vinter
   Les mer
  • Argo setter ny standard innen løypeprepping

   Få lager så gode snøscooterløyper som snøscooterklubben i Engerdal. Vi tok med Argo og viste hvordan nivået kan heves enda ett hakk – både for snøscooterkjørerne og for løypemannskapet.
   ARGO Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Garantivilkår i særklasse

   Når du handler terrengkjøretøy hos våre forhandlere vet du med sikkerhet at du har markedesledende garanti- og serviceordning.
   Arctic Cat ATV Arctic Cat Snøscooter ARGO Terreng, Skog, Hage
   Les mer
  • Argo 8×8 ble med på reinflytting

   Sen vår er en av de mest krevende tidene på året for reindriftsutøverne. Vi tok Argo Avenger 8x8 med på oppdrag da reingjeter Nils Arild Eira trengte bistand til frakt av en nesten halvt tonn tung «gompi».
   ARGO Terreng, Skog, Hage
   Les mer