Argo Frontier 6×6 er best på det meste!

Publisert 5/23/2021
  ARGO Frontier 6x6 er ikke bare gunstig i pris. Den er rett og slett best på det meste når det er snakk om sekshjulinger – ikke minst fremkommeligheten i krevende terreng og lastekapasiteten. Den meget allsidige sekshjulingen har en startpris på kr 149.900 kroner.

  Ingen sekshjuls terrengkjøretøy er like allsidig som ARGO Frontier 6×6. Hvilke andre sekshjulinger har alle disse egenskapene?

  • Har ypperlig fremkommelighet i vanskelig og krevende terreng
  • Fantastisk lastekapasitet • Skåner naturen og underlaget med sitt lave marktrykk
  • Kan brukes med belter – både sommer og vinter – for å skåne underlaget ytterligere
  • Kjører enkelt gjennom bløte sump- eller myrområder
  • Kjører på vann
  • Godkjent for 4 personer (på land)

  Argo 6×6 er et ekstremt bra terrenggående kjøretøy som løser mange vanskelige utfordringer. At den i tillegg kan kjøre på vann gjør den ekstra allsidig. Når vi også legger til en klasse ledendelastekapasitet, så får du et terrengkjøretøy ingen kan matche – vi snakker trolig om verdens mest komplette sekshjuling for terrengkjøring.

  Fakta er fakta. Andre sekshjulinger kan ikke kjøre gjennom sumpområder eller på samme måte håndtere ekstremt vanskelig terreng på de mest utilgjengelige plasser. De må rett og slett kjøre rundt! Frontiers amfibiske sekshjuling er den største konkurrenten mot den tradisjonelle sekshjuls ATV.

  Men samtidig er den overlegen i forhold til fremkommelighet og lastekapasitet. Det tøffe utseende og kvaliteten i Frontier-serien gjenspeiler Aurora-avstamningen, noe som resulterer i den perfekte blanding av moro og funksjon.

  ARGOs progressive styring fungerer synkronisert med Classic-girkassen for å gi en optimal kontroll, også når den er tungt lastet. Dette bør fascinere erfarne 6×6 ATV-førere. Tidligere erfaringer med tungt lastet ATV og manglende styring vil du aldri oppleve i en ARGO.

  Skroget som er støpt i ett stykke er signaturen til ARGO, og kanskje den viktigste designfunksjonen. Det glatte, slitesterke understellet «flyter» over potensielle hindringer som stubber og stein, så vel som sump og vann.

  Du kan mestre hvilket som helst terreng med ARGO Xtreme Terrain Vehicles (XTV). ARGOs kraftige XTV-er overvinner hindringer og viser kapasitet til å kjøre der andre ikke kan! Kjør rett gjennom de verste sumpene. Smyg elegant over en frosen vidde. Klatre i bratt terreng. Eller frakt jegerne til der trofébukkene gjemmer seg. ARGO-teknologi gir muligheter, og amfibieturen på XTV snakker for seg selv. Der andre kjøretøy sier stopp, går ARGO XTV-er hele veien.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!