Argo presenterer ny Mid Size ATV

Publisert 2/13/2023
  Importør Erling Sande AS presenterer nå Argo XR 500 Xplorer 4x4 T3b for det norske markedet. Den prisgunstige firehjulingen er et smart alternativ både for de med bevegelsesutfordringer og de som trenger en ATV som tar litt mindre plass.

  Dette er det siste skuddet på stammen hos kanadiske ARGO. ARGO XR 500 XPLORER 4x4 T3b er en Mid Size ATV, det vil si at den er litt mindre enn de modellene vi kjenner fra før, for eksempel ARGO XR 700 XPLORER LE T3. Disse er fin for mennesker med utfordringer med bevegelsen. De er enklere å komme på og enklere å håndtere, sier Thommas Fylling, produktsjef ved Erling Sande AS.

  Proffbrukere og på hytta

  - På den profesjonelle siden finner vi også brukere som har fordeler av en mindre ATV. For eksempel de som skal kjøre på trange plasser, som i et drivhus eller liknende. Også hyttefolk som ikke trenger en stor maskin vil dra nytte av ARGO XR 500 XPLORER 4x4 T3b. Den håndterer alle de oppgave man trenger å utføre på hytta; brøyte snø, kjøre ved, kjøre søppel eller rett og slett dra på tur. Hjemme kan den fungere til å strø på vinteren eller brøyte snø, sier han.

  - Mange vil ikke bruke for mye penger på en ATV på hytta eller hjemme. Da er ARGO XR 500 XPLORER 4x4 T3b et knallbra alternativ med sin gunstige prislapp. Den løser oppgavene fint!

  Spesialversjon til Norge

  Til Norge kommer ARGO XR 500 XPLORER 4x4 T3b som en Limited Edition. Den har metallic-lakk, aluminiumshjul med solide Kenda-dekk, vinsj, tilhengerfeste med kontakt og elektronisk bytte av 2wd/4wd. Den har høy og-lavserie (gir).

  Høydepunkter ARGO XR 500 XPLORER 4x4 T3b:

  Metalic-lakk

  Aluminiumsfelger med solide Kenda-dekk

  Vinsj

  Tilhengerfeste med kontakt

  Elektronisk bytte av 2wd/4wd

  Høy og-lavgir

  Solide bagasjebærere foran og bak

  Godkjent for 2 personer

  Smidig, støysvak og lettkjørt 443 kubikk motor

  Speil, signallys og lydhorn for veikjøring

  Parkeringsbrems

  Se video med kjøreegenskaper