Eagle BR

Eagle BR

Eagle BR - har et solid håndsveiset aluminiumskrog med et komfortabelt glassfiberinteriør som krever lite vedlikehold.

Varenr.: EAGLE-BR
Motor:
Veil. utsalgspris fra
605 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Den populære Eagle BR ble offisielt lansert i februar 2016 og representerer den nye designretningen til Silver-båtene. Skroget er helt nytt og skjærer pent gjennom bølger slik at turen til sjøs blir både behagelig og hyggelig. Takket være den unike strukturen er Eagle BR overraskende stille. Fortsatt tro mot Silver-visjonen, kombinerer nyheten et solid håndsveiset aluminiumskrog med et komfortabelt og et glassfiberinteriør som trenger et enkelt vedlikehold. Eagle BR også usynkbar. Eagle BR kan utstyres med opptil 200 hk uten- bordsmotor, noe som gir deg en toppfart på ca 45 knop. Skreddersydd etter dine behov Silver har i mange år fulgt de nye trendene med stor interesse. Og Silver har samtidig lagt merke til at dagens båter må være allsidige for å fungere godt i hverdagen. På grunn av dette er Eagle BR konstruert slik at du får alt du trenger i en pakke, uten å måtte gå på akkord med funksjonene eller ofre sjøegenskapene. Eagle BR er mulig å skreddersy etter dine behov allerede på fabrikken. Du kan velge å bytte standardseter mot et pristillegg til komfortable, fullpolstrede benkeseter. Når det gjelder dørk, kan du velge mellom tepper, laminat eller aluminiumsdørk, og i tilfelle du har tenkt å drive med mye fiske, kan du til og med velge å utelate oppbevarings- rommene i baugen. Akterbenken er bred og komfortabel, standard utstyrt med en skreddersydd pute. Hele akterbenkkonstruksjonen kan enkelt brettes ut til en stor solseng, og seteputen strekker seg også over hele solsengen. Ved å fjerne puten helt, fungerer den flate overflaten godt som et dekk for fiske. Hvis det er nødvendig, kan du også bytte akterbenk for en smalere benk som gir de bakre hjørnene fri for fiske. Kvalitet og omfattende standardutstyr For å gjøre livet ditt enklere har Silver utstyrt Eagle BR mer omfattende og med fokus på kvalitetskomponenter. Som standard kommer f.eks. Solsengekonstruksjonene, samt trollingkontroll (hvis pre-rigget med Suzuki, utenbords- motorer opptil 150 hk), hydraulisk styring, integrerte baug- navigasjonslys og en stor 140 l drivstofftank. Eagle BR er smart bygd, men uten å gå på kompromiss med kvaliteten eller kjøreegenskapene på noen måte. Eagle BR også standard utstyrt med en 9-tommers Raymarine-kartplotter, som gir mer enkel navigering og sanntidsmotorinformasjon, for å nevne noen av funksjonene.

Mål og vekt
Vekt
840 kg
Lengde
6400 mm
Bredde
2250 mm
Annet
Max. antall passasjerer
8 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
140 l
Motor
Max. motoreffekt
200 hk

  Inkludert utstyr

  Bow eye sikkerhetsøye (sec.class 3 godkjent), Bokser for anker- og fortøyningsliner i baug og hekk, Konstruksjon i henhold til CE-standarder og selvbærende åpne områder, koppholder, Dør mellom konsollene, El. lensepumpe, Stikkontakt, Brannslukker, Fyrtårns sjøkart (nedlastbart, ett valgfritt land), NMEA-nettverk, Offshore seter 2 stk, Raymarine Axiom+ 9 RV kartplotter + CPT-S transduser, Akterstige, Oppbevaringsrom for små personlige eiendeler, Tilhengerklakker i baug og hekk, hvitt gelcoatgulvbelegg, Fotstøtte for sjåfør og annenpilot, Gripeskinner i baugen, Hydraulisk styring, lntegrerte navigasjonslys i baugen, Integrert solseng i hekken, Fyrtårns sjøkart (nedlastbart, ett valgfritt land), Oppbevaring for hekktak, Badeplattformer Holder for akterspeilsvinger + glideskinne.

  Eagle BR - aluminiumsbåt fra finske Silver

  Alle Silver Boats er designet og produsert i Finland av lidenskapelige båtbyggere. Silver Boats gründerne er ekstremt stolte av sin finske arv og sikter alltid mot å utvikle båter som passer til et bredt utvalg av mennesker, både for grove forhold i Nord-Europa og for rolige turer i de sentrale europeiske innsjøene. Se mer om modellen Silver Eagle BR her

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!