Metropolis Business

Peugeot motocycles

Metropolis Business

Varenr.: model-ME400FLZLV
Farge:
Veil. utsalgspris fra
127,900,-
Frakt og klargjøring kan tilkomme

En førsteklasses 400cc som er designet og produsert i Frankrike på den historiske fabrikken i Mandeure. Gjør den urbane jungelen til din lekeplass ved å velge den mest vellykkede trehjulingen på markedet. Peugeot Metropolis er utstyrt med i-Connect-teknologi.

PowerMotion 400cc Euro 5-motoren er resultatet av ekspertisen og erfaringen til Peugeot. Denne nye motoren yter 35,6 hk og har et dreiemoment på 38,1 Nm. Scooteren er helt ny på markedet og tilbyr den beste ytelsen i sin kategori. Den lave dreiemoment styrken og LFE-teknologien gjør kjøringen morsommere, roligere og mer økonomisk. Tilfredshet er et nøkkelord for de som ønsker å kruse rundt i byen og lett passe inn i trafikken.

Med det smarte dashbordet til Peugeot Metropolis i-Connect, er komfort og sikkerhet en integrert del av din kjøreopplevelse.

Med sikkerhetsutstyr som ABS-SBC-system, hevet dashbord, anti-tilt system, full LED-belysning og nød bremsing med automatisk aktivering av nød-blink garanteres sikker kjøring under alle forhold.

Ved å kombinere ditt behov for komfort med ekspertise innen avansert bilteknologi har vi gjort det mulig å designe den mest vellykkede og ergonomiske trehjulingen på markedet. Smart Key-teknologi, justerbar vindskjerm og ryggstøtte, polstret bakdeksel og flatt gulv gir unik komfort og brukervennlighet for din neste opplevelse med nye Peugeot Metropolis.

Motor
Slagvolum
399 ccm
Mål og vekt
Setehøyde
780 mm
Vekt
280 kg
Akselavstand
1500 mm
Bredde
775 mm
Høyde
1450 mm
Lengde
2152 mm
Egenskaper
Farge LCD-skjerm
Nei
Cruise control
Nei
Flere kjøremodus
Nei
ABS
Nei
Lav RPM-assist
Nei
12v-uttak
Nei
Annet
Årsmodell
2022
App
Nei
Førerkortklasser
A, A2
Dimensjoner forhjul
110/70-13
Dimensjoner bakhjul
140/70-13

Galleri