Tempest 650 Nordic

Tempest 650 Nordic

Tempest 650 Nordic er en allsidig RIB som passer perfekt for hele familien. Et høyere løft i skroget, gir båten en mikere gange og er enkel å betjene på sjøen. Den har romslige stuerom i baugen med solseng, stor styrekonsoll og førerbenk med vippefront. Aktersofaen kan enkelt omgjøres til en solseng.

Varenr.: TEMPEST-650-NORDIC
Motor:
Veil. utsalgspris fra
643 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Tempest 650 Nordic omtales som den perfekte rib for hele familien! Den har et skrog som har mer løft enn tidligere modeller. Dette betyr at båten går høyere i vannet og er mykere i sjøen enn tidligere og er enkel å håndtere. store stuerom i baugen med solseng, og følger således oppskriften fra søstermodellene. Den nye store styrekonsollen og førerbenken med vippefront skiller den fra søstermodellen T650 Top. I tillegg er baugspydet endret for å gjøre ombordstigning lettere og flexiteak på sidene akter løfter inntrykket ytterligere. Aktersofaen kan med et enkelt håndgrep falle ned ryggen for å lage solseng.

Utstyr som er inkludert i Tempest 650 Nordic: kompass, hydraulisk styring, styrekonsoll, konsolltrekk, solsengputer foran, pumpe til oppblåsning, RFP bow-roller, padleårer, ryggstøtte i førerbenk, benketrekk, lensepumpe, badestige og bord.

Mål og vekt
Vekt
750 kg
Lengde
6500 mm
Bredde
2670 mm
Tubediameter
560 mm
Annet
Max. antall passasjerer
12 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
205 l
Motor
Max. motoreffekt
200 hk

  Inkludert utstyr

  Lensepumpe (automatisk), kompass, elektrisk panel, solputer foran, Drivstofftank (ca 205 L), GRP baugrulle, GRP A-ramme, Oppblåsningspumpe, Leaning post, Akterstige, teakbord, Frontrute.

  Ekstrautstyr

  Ekstra solseng-sett akter, Bimini topp, Havnepresenning, Konsoll- og benketrekk, Flexiteak tildekking på cockpit, Flexiteak belegg på stringere, Navigasjonslys, Radio, Dusj (ca 67 L), SS A-ramme, Akterplattformsett, vannskibøyle.

  Tempest 650 Nordic

  Tempest 650 Nordic har store stuerom i baugen med solseng oppå, og følger således oppskriften fra søstermodellene. Den nye store styrekonsollen og førerbenken med vippefront skiller den fra søster modellen T650 Top. I tillegg er baugspudet endret for å gjøre om bord stigning lettere og flexiteek på sidene akter løfter inntrykket ytterligere.

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!