Antares 9

Antares 9

Antares 9 er en bobåt med fartsressurser og suverene sjøegenskaper! Antares 9 omtales som en ultimate weekender'en. God planløsning med høy komfort gjør turen behagelig for alle om bord.

Varenr.: ANTARES-9
Motor:
Veil. utsalgspris fra
1 903 000,-
Frakt og klargjøring tilkommer.

Beneteau Antares 9: Her får man en båt med 2 separate sovekabiner og separat toalettrom nede samt en funksjonell sittegruppe og kjøkken løsning oppe i styrehuset. Det er moderne design og utsende med mye overlys og store vinduer som her er hovedinntrykket. Ved førerplass er det også skyvedør ut til et nedsenket sidedekk som forenkler til leggings manøvrer og som også er fin til ekstra lufting. Akterdekket har stor sittegruppe som kan gjøres om til solseng. Det er godt med stuerom og skap både inne og ute. Skroget er helt nyutviklet og har en svært spiss og dyp baug seksjon. Dette gir veldig myk gange i motsjø. Skrogsidene er høye og bidrar til svært mye innvendig volum. Skrogvinduene bidrar også til en lys og trivelig atmosfære innendørs. I det hele tatt en komfortabel bobåt med moderne design og løsninger. Vi tar den inn til Norge med en relativt omfattende utstyrspakke inkludert i prisen. Rustfrie rekker - Lanterner - Manuell pumpe - Elektrisk pumpe - Skyvedør styrbord - 2 stk stangholdere - Taklamper - Skyvevindu babord - Visker styrbord/babord med spylesystem - 12 V uttak - Hydraulisk styring - Ferskvannsopplegg m/trykkvann - Dobbel koketopp, med glassplate over - Benkeskap i pentry - Separat toalettrom med sjøvannstoalett og septikk tank - Vask på toalett. Utstyr inkl. i "Norsk Versjon" utover standard: Cockpit bord i tre. U-formet sittegruppe i cockpit med solseng løsning. 2 badeplattformer i glassfiber med badestige på høyre side. Baugpropell. Komplett 220V landstrømannlegg med batteri lader 40A. Varmtvannsbereder 25L på 220V landstrøm anlegg. LED stemningslys i cockpit, styrehus og kabin. 60 ltr kjøleskap i salong. Kit for å gjøre sittegruppen i salongen om til seng. Gardiner i styrehus. Trimplan elektriske. Gulv i styrehus i brunbeiset eik. Riggeutstyr for 1 eller 2 stk Suzuki motorer med elektronisk styrt gir/gass. Øvrig tilleggsutstyr som elektronikk, kalesje, varme osv leveres av lokal forhandler.

Beneteau’s Antaresbåter gir familien en lukket båt med masse plass og komfort. Innvendig har den en ”skandinavisk” løsning med salong og førerplass oppe i styrehuset. Her er det masse lys og luft. Store skyvevinduer og takluke sørger for god gjennomlufting på varme dager. Fremme under dekk er det soveavdeling. Akterdekket er ideelt for fiske eller andre aktiviteter.

Beneteau leverer solid byggede motorbåter som er gjennomført i solid kvalitet. Verftet har i 140 år bygget båter gjennom tradisjoner, med høy kvalitet og til riktig pris for båtfolk over hele verden.

Mål og vekt
Vekt
3776 kg
Lengde
9000 mm
Bredde
2990 mm
Annet
Max. antall passasjerer
10 stk.
CE-klassifisering
C
Klassifiseringsbeskrivelse
Fartøy til bruk nær kysten. Vindstyrke tom 13,8 m/s dvs liten kuling. Bølgehøyde tom 2 meter.
Drivstofftank
400 l
Vanntank
160 l
Motor
Max. motoreffekt
400 hk

  Inkludert utstyr

  Brun eik laminatgulv, madrassputer i cabin , vindskjerm, sidevinduer, taklys, sikkerhetsdør, teleskopisk badestige, utedusj mm

  Ekstrautstyr

  Mikrobølgeovn 220 V, el. oppvarming, dobbeltseng, lagringsskap i front av kabin mm

  Beneteau Antares 9 - Bobåt med fartsressurser og suverene sjøegenskaper!

  Beneteau Antares 9: Her får man en båt med 2 separate sovekabiner og separat toalettrom nede samt en funksjonell sittegruppe og kjøkken løsning oppe i styrehuset. Det er moderne design og utsende med mye overlys og store vinduer som her er hovedinntrykket. Ved førerplass er det også skyvedør ut til et nedsenket sidedekk som forenkler til leggings manøvrer og som også er fin til ekstra lufting. Akterdekket har stor sittegruppe som kan gjøres om til solseng. Det er godt med stuerom og skap både inne og ute. La deg inspirere!

  Seanapps

  Klargjort for bruk med Seanapps

  Galleri

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!