Original kvalitet – topp ytelse!

Publisert 1/19/2022
  Periodisk vedlikehold er avgjørende for å holde din elskede motorsykkel i topp stand for trygg og trivselsfull kjøring. Suzuki originale deler garanterer optimal ytelse av motorsykkelen din grunnet vedlikehold med høy kvalitet.

  Samtlige Suzuki originaldeler har gjennomgått Suzukis strenge kvalitetskontroll. Selskapet har gjennom mange års praktisk erfaring ved testing i veksted/på racerbanen i all salgs vær og føreforhold utviklet kvalitetsprodukter. Delene passer sammen og er kvalitetssikret og skreddersydd nettopp for din Suzuki. Suzukis originaldeler gir ditt Suzuki kjøretøy optimal ytelse, sikkerhet og lang levetid. I teksten videre nevner vi slitedeler som er aktuelle å bytte etter kjøring over tid. Følg brukerhåndboka for anbefalte service og delebytter.

  Suzuki GSX-R1300 Hayabusa

  Tennplugger: Forringelse av pluggen fører til motorfeil, kortere kjørelengde og en økning i skadelige stoffer i eksosavgassen.
  LLC (Long Life-kjølevæske): Når LLC forringes, synker anti-korrosjon og anti-frysytelsen – noe som kan forårsake tilstoppet kjølevæskepassasje, som igjen kan føre til overoppheting av motoren. Når motortemperaturen øker for mye kan alvorlig skade oppstå i motoren.
  Bremseklosser: Slitte bremseklosser forårsaker dårlig bremseytelse og kan føre til skade på bremseskiven. Sørger du for å inspisere og vedlikeholde bremseklossene eller erstatt dem når det er anbefalt, reduserer du sjansen for en ulykke.
  Oljefilter: Et skittent oljefilter fjerner ikke forurensninger i motoroljen. Skittent oljefilter kan skade motoren.
  Tannhjul front: Et slitt fremre tannhjul kan skade drivkjedet. Resultat kan bli inkonsekvente kjøreegenskaper og tap av kraftoverføring, noe som vil føre til økt drivstofforbruk.
  Drivkjede: Overstrukket kjede kan ikke gripe inn i kjedehjulene, noe som igjen kan føre til inkonsekvente kjøreegenskaper og kraftoverføringstap som vil resultere i økt drivstofforbruk.
  Tannhjul bak: Et slitt bakdrev kan skade drivkjedet. Som et resultat kan dette føre til inkonsekvente kjøreegenskaper og tap av kraftoverføring, noe som vil føre til økt drivstofforbruk.
  Dekk: Slitt dekkmønster leder dårligere bort vann på veibanen, noe som kan forårsake dekkslip.
  Batteri: Et batteri som ikke fungerer, vil føre til motorstopp eller at motoren rett og slett ikke starter.
  Luftrenseelement: Tett luftfilter kan forårsake utilstrekkelig luftinntak som vil føre til økt drivstofforbruk og kan forårsake motorfeil.
  Motorolje: Forringet motorolje fører til økt drivstofforbruk, motorstøy og motorfeil. I verste fall kan motoren skjære seg. Bruk av motorsykkelen med for lite eller for mye olje kan skade motoren.
  Bremse-/Clutchvæske: Velbrukt bremsevæske koker lett og lager luftbobler som kan føre til at bremsene ikke fungerer.

  Merknader: I bildet ser man eksempler på både nye og deler med forringelse som oppstår når du fortsetter å kjøre etter å ha overskredet utskiftingsperioden som er angitt i brukerhåndboken. Sammenligningsbildene inneholder deler/olje som ikke er dedikert til den viste modellen.

  Se alle motorsykler fra Suzuki!

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!