Forhandleren skreddersyr din ATV

Publisert 11/12/2020
  Visste du at forhandleren skreddersyr din ATV – med akkurat det utstyret du trenger for å løse dine utfordringer?

  Et bredt utvalg av tilbehør gjør at forhandleren syr sammen en skreddersydd pakke som gir deg en firehjuling perfekt for dine behov.
  De suverene firehjulingene fra Arctic Cat har mere til felles enn det navnet tilsier. Både 450-modellen og de større 700- og 1000-kubikkerne er nemlig komplette arbeidsredskap med det meste du trenger for å løse ulike oppgaver.

  Men ikke alle nøyer seg med firehjulingene slik de leveres fra fabrikken. ATV er et multiverktøy som virkelig får vist sin kapasitet når den får påmontert smart tilbehør.
  Forhandlerne leverer egne versjoner med mye utstyr påmontert. Benevnelsen du må se etter er «Norway Edition». Denne har meget komfortabel vindskjerm for de lengre turene i kjølig luft. Den har solid støtfanger både foran og bak, samt en praktisk «rack» bak på bæreren, som gjør lastingen enkel.

  – Men dette er bare et utgangspunkt. Alt kan tilpasses den enkelte kundens behov. Utvalget er bredt og utstyret er veldig enkelt å montere og demontere, sier Petter Løkken, distriktsansvarlig hos Erling Sande AS.

  Brøyteskjær og lastebokser i alle størrelser, ulike bukplater og beskyttere, vinsj til å montere bak for ytterligere kapasitet og dekkpakker med både større og grovere dekk er noe av det du kan velge mellom hos din forhandler.

  Mange velger dessuten beltekit som gjør vinteren ekstra morsom. Ikke minst blir brøytingen en lek med belter i stedet for hjul.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!