Pressemelding: Silverboats får ny partner i Norge

Publisert 11/11/2020
  Oy Brandt Ab og TerhiTec Oy og Erling-Sande A/S har sammen signert en distribusjonsavtale for Silverboats™ i Norge.

  Silver Boats har vært på det norske markedet i mange år, og vi er glade for å nå fortsette veksten med en stor ny partner.
  Brandt, selskapet som håndterer salg og markedsføring av Silver, har allerede i mange år samarbeidet med Suzuki innen både markedsføring og Suzuki forrigging på f.eks. det svenske markedet, og nå har vi som mål å utdype dette samarbeidet i Norge, sammen med Erling Sande.

  Vi informerer deg gjerne om at Silver Boats nå importeres og leveres med Suzuki påhengsmotorer!
  TerhiTec Oy er den finske produsenten av Silver Aluminium, Silver AluFibre™, Silver fiberglassbåter og Terhi-båter. TerhiTec fabrikker er en del av Otto Brandt Group, og både Silver- og Terhi-båtene selges og markedsføres av Oy Brandt Ab.

  Silver Boats er håndbygd i Finland. De første sølvbåtene så dagens lys tidlig på 1990-tallet. Silver var den første båtprodusenten som kombinerte fiberglass inner- foringer med et usinkbart aluminiumskrog. Siden den gang har modellutvalget vokst og utviklet seg i raskt tempo, og i dag består serien av tre forskjellige modellserier: X & Y & Z. X-serien står for rene aluminiumsbåter, Y-serien for såkalt hybrid AluFibre-modeller med skrog av aluminium og interiør av fiberglass og Z-serien inkluderer båtmodellene laget av ren fiberglass.
  Erling-Sande A/S ble etablert i 1932 og har siden den gang solgt motorisert glede til det norske folk. Erling-Sande A/S er den eldste importøren av Suzuki påhengs- motorer i Europa, og en av de sterkeste aktørene i det norske marine markedet.

  Suzuki som motormerke har rykte for avansert ingeniørdesign og utmerket produktbygging. De er teknologisk veldig utviklet og har store fordeler i forhold til andre merker. For eksempel Suzukis Lean Burn Fuel Control Technology, Dual prop-systemet, og Suzuki Clean Ocean Micro Plastic-oppsamlingsfilter som eksempler.
  Erling-Sande A / S vil importere og distribuere Silver-båtene i Norge.

  Samarbeidet mellom Suzuki i Norge og Silver-båter gjør det mulig å levere Silver-båtene som en komplett ‘Boat Package’, inkludert både båten og motoren ferdig montert, levert direkte til forhandlerens dørstokk. Norsk båtkunnskap og design er også til stede i våre fiberglassbåter; RAPTOR, VIPER og TIGER av berømte Eker Design AS.

  Erling-Sande A/S vil importere og distribuere Silver-båtene både til deres eksisterende Suzuki-forhandlernett, men også åpne dørene for et samarbeid med alle eksisterende gamle sølvbåtforhandlere i Norge.

  Kontaktperson for Silver Boats i Norge blir salgsdirektør Stein Harald Jørgensen; Erling-Sande A/S

  For mer informasjon:
  Erling-Sande A/S
  hr. Stein Harald Jørgensen,
  E-post: sj@erling-sande.no
  +47 4800 1828