Solide Western løser vinterutfordringene

Publisert 11/12/2020
  Med brøyteskjær og saltstrøere fra øverste hylle bidrar den amerikanske produsenten Western til at vinteren blir atskillig enklere å håndtere. Produkter både til private og næringsvirksomheter finnes på programmet.

  Western er nå godt etablert i det norske markedet. Produktene selges gjennom forhandlerapparatet til Erling Sande AS. Klikk her for å se forhandleroversikt, og finne Western-forhandler der du bor!
  Amerikanske Western er en av de ledende produsentene inne brøyting og salting for ATV-, UTV- og Pick Up-segmentet.


  Western Products ligger i Milwaukee, Wisconsin, og er den ledende produsenten av snø- og iskontroll-produkter, med en komplett serie av CONTRACTOR GRADE® snøploger for kommersiell snøbrøyting, samt personlig bruk og lette kommunale snøryddingsoppgaver.
  Western Products tilbyr også en rekke is- og saltspredere med isbeholder og bakluke, samt et bredt utvalg av ytelsesfremmende tilbehør og deler til snøplog og spreder.

  Plog Impact brøyteskjær
  Det Perfekte brøteskjæret for UTV, finnes i to versjoner rett-blad og v-plog.V-plog er utstyrt med dobbelt virkende ultra lock sylindere som gjør at vingene holdes godt på plass i alle posisjoner selv ved skraping ved å rygge.Rett-plogen er utstyrt med to dobble heavy duty fjærer som holder skjærstålet godt på plass under skraping og gir etter om man skulle støte på skulte hindringer under arbeid.

  Tornado saltstrøer
  Tornado saltstrøer kan blande salt og sand i 50/50 blanding. Den har trinnløs justering av saltspredningen helt opp til 9 meter spredning.Videre har den trinnløs justering av vibrasjonsplata som holder alltid blandingen løs og ledig for utkasteren.Tornado passer til UTV der man trenger å ha med seg større mengder med salt/sand med tank størrelse på 310 liter.

  Low-pro 300W saltstrøer
  Liten og lett saltstrøer på 90L som enkelt monteres på hengerfeste og med strømtilførsel gjennom hengerkontakten gjør den enkel og montere og demontere. Den styres enkelt med en tråløs fjernkontroll med to trins hastighet med kastelengde opp til 7,5 meter. Perfekt maskin til ATV.

  Low-pro 500W saltstrøer
  Den perfekte saltstrøeren for UTV eller pickup som skal strø mindre til middels store områder. Den har en tankstørrelse på 230L og monteres på hengerfeste. Den opereres med en tråløs fjernkontroll med to hastigheter og kastelengde opptil ca. 9 meter.

  Produktene fra Western er klasseledene. Kvaliteten holder ekstremt høyt nivå. Utvalget er stort, og Western jobber hele tiden med utvikling av nye produkter som gjør vinteren enklere for mange av oss. Både plogene og saltstrøerne løser oppgaver for både private, næringsliv og det offentlige, sier Petter Løkken, distriksansvarlig for Western. Han trekker frem fire av de mest populære produktene.

  Se alle Western produktene her

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!