Interessen for UTV, eller Side-By-Side (SBS) som de også kalles, blir stadig mer populære i Norge. Nå er dette segmentet som øker mest. De praktiske firehjulingene er mer komplette kjøretøy enn en av vanlig ATV, med muligheter for dører, vindu og varmeapparat.

Ulempen er prislappen som ofte er betydelig høyere enn en ATV. Men det gjelder ikke alle – sjekk bare Hisuns kule HS 250 SPORT som har en startpris på 39.990 kroner! HS 250 er en fullblods UTV med alle de gode kvalitetene du forventer av en slik maskin, spesielt de som kjører mye på vei.

HS250 STRIKE er den ultimative sports UTVen som gir ungdomsførerne mulighet til å kjøre. Med innebygde foreldresikkerhetsfunksjoner. Den kommer rigget med diverse utstyr slik som tak, vindskjerm, dører og en 2,000 lb vinsj med syntetisk tau.
HS 250 kan registreres som T3A.

… og her er tre lekne alternativer:
HISUN GOKART
Sjekk denne råkule gokarten fra Hisun! Her har du muligheten til og bli kåret til årets foreldre av både liten og stor. Dette er en morsom crosscart hvor barna sitter sikkert med 4-punkts sikkerhetsbelte og veltebur.
ARCTIC CAT ZR200
Den svært populære scooteren for yngre førere ikke bare ser ut som en voksenscooter: På innsiden har ZR200 alle de gode komponentene som større modeller, med variator, sterk motor og solide støtdempere.
ARCTIC CAT DVX90
Arctic Cat 90 gjør det ekstra spennende! Duramatic automatisk girkasse med revers, fullt uavhengig fjæring på forhjul, frontlys og baklys og et svært synlig markeringsflagg. Markeringsflagget viser hvor barnet kjører til enhver tid.