Presentasjon av DR Power produkter for skog/hage

Publisert 11/12/2020
  DR Power Equipment har løsningene - DR Utstyret gjør arbeidet enkelt. Beitepusser til å henge bak din ATV, svært letthåndterbar gresstrimmer, stubbefreser og fliskutter fra DR Power Equipment bidrar til å gjøre hagearbeidet til en lek!

  Erling Sande AS tilbyr gjennom sitt solide forhandlernett i Norge nå hage- og landbruksmaskiner som gressklippere, stubbefresere og krattknusere fra DR Power Equipment – en anerkjent og solid amerikansk produsent.

  – Mye av utstyret fra DR Power Equipment kan brukes i sammenheng med terrengkjøretøy som Erling Sande allerede har i vårt utvalg. ATV, UTV og XTV er jo i stor grad det vi kan kalle for «redskapsbærere » som skal løse et problem for en aktør. Når kunden trenger et terrenggående kjøretøy, er det i de aller fleste tilfellene også behov for tilleggsutstyr som kan løse hans utfordringer, sier Thommas Fylling i Erling Sande AS.

  – En ATV eller UTV er egentlig bare 75 prosent komplett når den er montert hos forhandleren. De siste 25 prosentene for å gi kunden et optimalt arbeidsredskap skreddersyr forhandleren for kunden med diverse utstyr. Nå blir utvalget og alternativene betydelig bedre for våre forhandlere. Vi vet at behovet der ute er stort blant kundene – spesielt innen næring, slår han fast.
  DR Power Equipment tilbyr stor bredde i utvalget av utstyr for hagearbeid eller jordbruk. Fellesnevneren for produktene er premium kvalitet og høy brukervennlighet.

  PRO 26 krattknuser (store bildet) har kreftene du trenger for å klippe langt og tykt gress, og kutte buskas og krattskog på opptil 5 centimeter i diameter. Et stort utvalg av ekstrautstyr gir deg en pålitelig arbeidshest året rundt.

  Gresstrimming og klipping kan være en utfordring på ujevnt underlag. DR 7.25 gresstrimmer/ klipper er tilpasset arbeid både langs gjerder, murer, grøfter, og andre områder med fremkommelighet for en ATV, UTV, en stor plentraktor eller en traktor. Du gjør jobben enkelt fra setet på kjøretøyet.
  Dette er bare to av mange smarte produkter fra DR Power Equipment.

  Har ditt firma fagkompetanse og kunnskap om produkter relatert til skog/hage? Ønsker du/ditt firma å se nærmere på om disse produktene fra DR Power kan passe inn i din/deres produktsortiment. Kanskje kan vi sammen utvikle kompetansen videre med et samarbeid.
  Virker dette interressant, kontakt meg gjerne; Petter Løkken, Produktansv. DR & Western , Tlf.: 47 32 98 93 32. Mobil: +47 46 40 15 19.