Hold Norge rent!

Publisert 9/9/2021
  Som produsent av «The Ultimate outboard motor» fokuserer Suzuki på å gi den ultimate marineopplevelsen! Og denne opplevelsen krever et sunt og rent miljø.

  I Japan er kampanjen offisielt anerkjent av Miljøverndepartementet i ”Plastic Smart Campaign”. De oppfordrer nå alle distributører rundt i verden til å delta på denne kampanjen og sammen bekjempe forurensningen av havet.

  Suzuki Japan vil i tillegg til å fortsette den verdensomspennende opprydningskampanjen også forplikte seg til å ta ansvar for tiltak mot plastavfallsproblemer. De jobber aktivt med å redusere bruken av plast og å erstatte den med mer bærekraftige materialer.
  Vi, i Erling Sande AS, tar vår del av ansvaret og deltar igjen på dugnaden «Hold Norge Rent» hver høst. Vi oppfordrer alle til å gjøre en innsats for miljøet f eks våre forhandlere, kunder, venner, naboer etc. til å bli med å rydde strandsonen og ellers på sjøen.

  Cleaner Ocean Project logo

  «Hold Norge Rent» er en nasjonal ryddedugnad en uke i september hvor «Hold Norge Rent» oppfordrer til rydding langs elver, innsjøer, strender, holmer, øyer etc. Du velger selv hvilken dag du ønsker å rydde; les mer om dugnaden på ryddenorge.no.

  Vær med å bevare miljøet vårt og bli med på denne dugnaden!

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!