Gode grunner for å velge elsykkel

Publisert 11/11/2020
  Med el-sykkel kan du hygge deg på sykkelsetet enten det er i byen eller i naturen. Det er mange fordeler med el-sykkel – oppoverbakker blir enklere og turene blir ofte lengre. Er du på utkikk etter el-sykkel? Vi hjelper deg!

  El-sykkel er i voksende trend, og med god grunn. Det er miljøvennlig, du sparer penger på drivstoffutgifter, oppoverbakkene blir brått enklere å sykle og du orker gjerne lengre distanser. Skal du gå til innkjøp av en el-sykkel er det noen ting du bør tenke på, for å sikre at du finner riktig sykkel til ditt behov.

  Batterikapasitet

  Batteriet er el-sykkelens kraftkilde, og avgjør hvor lang rekkevidde du får, og hvor mye kraft motoren klarer å produsere. Batteriet er derfor en svært viktig faktor når du velger el-sykkel.

  Sørg for å kjøpe el-sykkel fra en sterk og kjent leverandør. Med dette sikrer du at garanti og reklamasjon blir ivaretatt. Husk også det velkjente begrepet – du får det du betaler for.

  Hva er ditt bruksområde? Skal el-sykkelen brukes i forbindelse med pendling til og fra jobb, ønsker du en hybridmodell eller skal du sykle i skog og mark? Pass også på størrelsen på sykkelen, og ikke kjøp sykkel med for stor ramme. Vipper du mellom to størrelser bør du velge den minste. Da blir sykkelen lettere å håndtere.

  For korte turer og pendling

  AE21 el-sykkel er vår minste el-sykkel, som er produsert spesielt for pendling og kortere turer. El-sykkelen veier ca. 20 kg, og egner seg derfor godt for pendlere. Sykkelen har høy kapasitet, med en rekkevidde på inntil 50 km. Skulle du gå tom for strøm kan du fortsatt sykle videre.

  Hybridmodeller

  Vi har en rekke el-sykler som egner seg godt for flere formål. Enten du skal pendle til jobb, eller sykle på landeveien. Felles for disse el-syklene er innstegsrammen, som gjør at du enkelt kan gå av og på uten høye benløft. Vi har alt fra dame- og herremodeller til unisexmodeller. Rekkevidden varierer fra sykkel til sykkel, med ca. 75 km lengde.

  For terrengsykling

  For deg som ønsker å sykle i tøffere terreng anbefaler vi en terrengsykkel med høy kapasitet. Våre mountainbikes har blitt svært populære i Norge på grunn av brukervennligheten. El-syklene kan brukes til alt, uansett om du skal sykle i byen, i skogen eller på grus og sti, og passer for både damer og herrer som vil ha kvalitetssterke el-sykler for all slags bruk. Rekkevidden på el-syklene varierer fra modellene, med ca. 50-75 km lengde.

  Alle våre el-sykler fra Peugeot er produsert på Cycleurope fabrikk i Frankrike. Dette gir deg en sykkel med ekte europeisk Peugeotkvalitet som er laget for å brukes i et barskt klima.

  Har du spørsmål om el-sykler? Kontakt din nærmeste forhandler for mer info.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!