Brøyt i vei med kvalitet fra Western!

Publisert 11/12/2020
  «Made in Amerika!» De solide brøyteskjærene fra Western gjør brøytejobben til en lek i vinterhalvåret.

  Erling Sande AS ble nylig norsk distributør for kvalitetsproduktene til Western. Brøyteskjær er blant de mest profilerte produktene fra den anerkjente amerikanske produsenten.
  – Dette er produkter som holder svært høy kvalitet. Alle plogene er produsert i USA med høye standarder i kravene, forteller Petter Løkken, distriktsansvarlig for Western hos Erling Sande AS.
  Det er i første rekke plogene i seriene «Impact» som nå profileres i Norge. Disse er spesialdesignet for UTV´er, altså store firehjulinger. Senere kommer også de noe større plogene for pick up til Norge.

  Plogene i Impact-serien finnes som rett skjær og som V-plog. Det praktiske hydraulikksystemet er festet bak selve plogen. Den gjør det mulig å styre skjæret fra førerhuset med en fjernkontroll. Skjærene har mange justeringsmuligheter.

  Plogene har også hurtigfester for rask av og påmontering. – Nødutløseren er også en smart detalj på disse plogene. Ved hjelp av en fjær på baksiden av plogen gir skjæret etter dersom man treffer noe hardt under snøen, for eksempel et kumlokk eller en kantstein.

  I stedet for å ødelegge utstyret eller kjøretøyet, så bøyer plogen seg, forteller Petter Løkken.
  Skjærestålet er produsert i meget solide materialer. Nederst på plogen har produsenten lagt inn en solid karbon-blanding som gjør at den er svært slitesterk.
  Erling Sande AS vil også ta inn Defender- serien for pick up. Disse passer til de mest solgte modellene i det norske markedet; Toyota Hi-Lux, Ford Ranger, Isuzu D-Max, Nissan Navara og Mitsubishi L200.

  Western har kit som passer bolt on til alle disse arbeidsbilene.

  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!