0
Meny

COX Marine

COX har utviklet en helt revolusjonær 300hk diesel utenbordsmotor!

Cox Powertrain LTD er et privateiet britisk selskap som ble etablert i 2007. Selskapet ble etablert for å utvikle og produsere kompakte, lettvekts dieselmotorer med hjelp av Formel-1 teknologi. Cox har nå brukt ett tiår og over 1 milliard kroner på å utvikle en diesel påhengsmotor for å fylle et vakuum ute i det maritime markedet. 


Motoren er utviklet og bygget helt fra bunnen av med fokus på kommersiell drift. I utviklingen ble det hentet erfaring fra høyt leverende industrielle dieselmotorer som jobber under tøffe forhold. UK Ministry of Defence, US Navy og US Coast Guard har bidratt i utviklingene for å kunne løse NATO sitt "single-fuel" direktiv og for å slippe lagring av bensin om bord på skip. 


Resultatet er CXO 300, en 300 HK V8 motor med 4,4 liters slagvolu, twin-turbo, commonrail innsprøyting med 650 NM med vertikal drivlinje. Den har lett kommersiell gradering og er kompatibel med alle akterspeil og bransjestandard. 


Cox CXO 300 er en banebrytende motor med fleksibiliteten til en påhengsmotor, men drivstofforbruket og kreftene til en innenbords motor. CXO har 30% lavere drivstofforbruk og ca. 2,5 ganger lengre vedlikeholdsintervaller sammenlignet med andre konvensjonelle utenbordsmotorer. 


Ved kjøp av en CXO 300 vil du i tillegg får en unik tilgang til COX' kundeportal med tilgjengelige teknikere klare til å hjelpe deg 24/7. Her vil du også kunne komme i kontakt med nærmeste forhandler for rask service av din motor. 

Produkter

Utvalgte produkter fra COX Marine

  • CXO 300

    300 Hk Diesel utenbordsmotor!