Med denne gresstrimmeren gleder du deg til hver gang gresset må kuttes!

Publisert 5/25/2022
  Vil du utnytte enda mer av din ATV eller UTV? Med denne smarte gresstrimmeren er det en fryd å korte ned gresslengden på din eiendom, eller langs veien!

  Trimmeren er enkel å feste til din ATV/UTV. Det medfølgende festekitet gir muligheter for å justere høyden på trimmeren, slik at den passer perfekt til ditt kjørtetøy.

  PRO XLT 7,25 håndterer ujevnt underlag, den kan kjøres i skrått og bratt terreng og den flytter seg elegant under for eksempel gjerder. Den har kapasitet til å klippe 1,3 meter ved siden av kjøretøyet. Det er betyr at den fungerer ypperlig til å klippe kanten av veien. Når firehjulingen din kjører langs veikanten, så sørger altså PRO XLT 7,25 for å kutte gresset mer enn en meter ut til siden.

  DR Pro XLT 7,25 bak ATV

  Den brede utførelsen av trimmerhodet forhindrer at gress og ugress tettpakkes under klippepannen. DR-trimmerene bruker fleksible og tykke nylontråder som er utrolig robuste og lette å bytte ut med det smarte Quick-lock-systemet.

  PRO XLT 7.25 har snorstartet Briggs & Stratton EXI OHV motor. Dette er noe av det mest solide i bransjen, og du får en motor som får jobben gjort!