Fliskutterne som gir perfekt start på våren

Publisert 5/23/2021
  Start våren med å rydde opp i hagen eller på gården med hjelp av DR Power Equipment fliskuttere! Høykvalitetsmerket fra USA har perfekte fliskuttere i alle prisklasser, som gjør at du enkelt kan kvitte deg med kvister og greiner når snøen er borte.

  DR Power Equipment har tre fliskuttere på programmet i Norge. Felles for alle de tre modellene er høy grad av funksjonalitet, høy kvalitet og mye for pengene. Fliskutterne kan håndtere tre på opp til 146 millimeter. Her kan du lese mer om våre tre fliskuttere:

  PREMIER 375 er den minste av våre effektive fliskuttere, men den gjør absolutt jobben. DRs selvmatende konstruksjon kutter greiner på opptil 9,5 centimeter i diameter jevnt og trutt selv om belastningen blir stor. Lett å manøvrere og transportere Et håndtak gjør det enkelt å manøvrere PREMIER 375 Chipper for hånd. Du kan også kjøpe et hengerfeste-kit for å henge fliskutteren etter en plentraktor eller ATV, for enda enklere å flytte din PREMIER fliskutter rundt på eiendommen. En stor, vertikalt montert trakt, en presis vinklet, solid kuttekniv, og en kraftig luftekanal jobber sammen for å trekke greiner inn i trakten og blåse ut fliser. Fliskutteren mater seg selv med de fleste materialer.

  Fliskutter spytter flis på lasteplanet på en pickup bil

  Offroad-trekking

  Ved å kjøpe et låsepinne-kit som ekstrautstyr er det lett å trekke din PREMIER 375 flisekutter rundt på eiendommen med en ATV eller plentraktor. (Merk: for å kunne trekke maskinen på vei, ta steget opp til enten PRO eller PRO XL.)

  Solid svinghjul Nøkkelen til effektiv fliskutting er den roterende massen som genereres av svinghjulet som kniven sitter montert på. PREMIER 375 er utstyrt med et svinghjul med 35,5 centimeter i diameter, 1,3 centimeters tykkelse, og som veier hele 11,3 kilo. Svinghjulet roterer med en hastighet på 163 kilometer i timen, og kutter hele 40 biter i sekundet

  Briggs and Stratton OHV motor

  De legendariske kreftene, ytelsen og soliditeten til Briggs & Strattons motorer gjør dem selvskrevne til DRs fliskuttere. PREMIER 375 selvmatende fliskutter benytter en solid og lettstartet 7,0 Hk OHV-motor med 15,6 Nm dreiemoment. Et innebygd system beskytter motoren mot løse objekter mens fliskutteren jobber.

  Pro-Spec™ kniv Knivene våre er produsert i smidd stål med et høyt karbon- og krominnhold, og holder lenger enn knivene på billige utgaver. Men som alltid er det viktig å ha skarpe kniver for maksimal ytelse, så sørg for å ha en reservekniv for hånden for ikke å kaste bort tiden. Drivstofftank: 2,8 ltr. Traktåpning: 36 x 60 cm

  Fliskutter som henger etter gressklipper

  DR Power Equipment fliskutter/ kompostkværn PRO 400

  • Vår kompakte fliskutter og kompostkværn PRO 400
  • Denne maskinen er designet for å resirkulere omtrent alt av organisk avfall du måtte ha på din eiendom. I tillegg kutter den greiner opp til 10 cm i diameter.
  • Den makulerer og lager perfekt kompost av blader, hagerester, og grener opp til 1,9 cm tykke.
  • PRO 400 har en lettstartende Briggs & Stratton Motor (OHV) på 7hk.
  • Innebygde håndtak gjør at det er enkelt å flytte rundt på maskinen.
  • Drivstofftank: 2,8 ltr.

  DR Power Equipment fliskutter PRO XL575

  • En effektiv selvmatende flishugger
  • Vår mest kraftfulle selvmatende flishugger som handterer greiner opptil 14,6 cm tykke.
  • Elektrisk Start er standard. Med det høye utkastet som kan roteres 180 grader er det lett og spre flisen ut i marka eller direkte inn i en henger eller trillebår.
  • PRO XL575 har som standard hengertilkobling slik at den kan enkelt trekkes bak din ATV eller hagetraktor. • Drivstofftank; 6,4 ltr.
  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!