Beitepusseren som gjør sommeren til en lek

Publisert 5/23/2021
  Med den innovative beitepusseren til DR Power Equipment blir sommeren en lek. Den råsterke beitepusseren har en enorm arbeidskapasitet sammen med din ATV, UTV eller hagetraktor. Du kan både kutte greiner og kvister på opp til 7,5 cm, samt klippe tykt og langt gress.

  Med råsterk motor, smarte detaljer, meget høy brukervennlighet og enorm arbeidskapasitet er krattknuseren og beitepusseren DR Pro XL44 din aller beste venn på sommeren. Du får alle finessene hos våre førsteklasses krattknusere i denne tilhengerversjonen, som enkelt kan henges bak en ATV eller plentraktor for å rydde overgrodde arealer. Du kan både kutte greiner og kvister på opp til 7,5 cm, samt klippe tykt og langt gress.

  Med denne smarte beitepusseren fra DR bak din ATV kan du klippe opp til 6.000 kvadratmeter gress og ugress per time! Man kan justere vinkelen bak, på den måte kan du enkelt klippe under trær med store greiner eller i veikanten, mens du kjører med ATV på selve veien. Vinklingen gir også muligheter til å klippe presist inn til for eksempel et gjerde.

  Og den kan arbeide seg gjennom ulent terreng, uten at den henger seg fast. Klippepannen henger fritt i rammen for å følge terrenget. Det gir jevn klipping, og beskytter drivverket mot skader. Den solide motorkraften, ytelsen og levetiden til Briggs & Strattons motorer gjør disse til et optimalt valg for våre krattknusere. Klippepannen henger fritt i rammen for fleksibel bevegelse over ujevnheter. Dette gir jevn klipping, og beskytter drivverket mot skader. Klippehøyden kan justeres fra 10 til 19 cm ved hjelp av to håndsveiver. De unike knivene dreier når de treffer et stillestående objekt, og beskytter kniver, spindel og motor.

  En fjernkontroll lar deg heve og senke knivene fra førersetet på kjøretøyet. Knivene stikker på utsiden av hjulene, slik at du enkelt kan slå tett inntil gjerder, murer, hekker og andre hindre. Den 7 centimeter tykke stålrammen fungerer som en matebjelke som skyver kvister, greiner og annen vegetasjon ned i klippepannen.

  Klippepannen er lukket på tre sider, og sørger for at både gress og kvister finkuttes gjentatte ganger og blåses ned i underlaget. Du slipper stripene du får hos maskiner med sideutkast. Det svingbare tilhengerfestet i to deler gjør at du kan montere klippepannen både til venstre, til høyre, eller midtstilt.

  Beitepusser PRO XL44

  • Den mest innovative beitepusseren i sitt segment for å trekke etter din ATV eller hagetraktor
  • Perfekt til å rydde overgrodde arealer.
  • Klippepannen henger fritt i rammen for å følge underlagets konturer.
  • Den gir jevn klipping, og beskytter drivverket mot skader.
  • Den 122cm store Klippepannen er lukket på tre sider, og sørger for at både gress og krattskog finkuttes gjentatte ganger og blåses ned i underlaget.
  • Klippehøyden kan justeres fra 10 til 19 cm ved to enkle håndsveiver.
  • De unike knivene dreier når de treffer et stillestående objekt, og beskytter kniver, spindel og motor.
  • Med denne maskinen kan du både kutte krattskog og kvister på opp til 7,6 cm, samt klippe tykt og langt gress.
  • PRO 44T blir drevet av en Briggs & Stratton OHV motor på 20,0 Hk med el-start
  • Drivstofftank: 9,5 ltr.
  • Bredde: 118 cm
  • Høyde: 75 cm
  • Vekt: 203 kg
  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!