Beitepussere med ekstreme kapasiteter

Publisert 5/23/2021
  Beitepusserne til DR Power Equipment har ekstreme kapasiteter og et bredt bruksområde. Store områder er klippet og nedpusset på kort tid med de råsterke PRO-modellene.

  DR Power Equipment har på alvor kommet inn i det norske markedet. Fliskuttere, gresstrimmere, stubbefreser, veihøvel og altså beitepussere er en del av modellprogrammet til den kvalitetssterke amerikanske produsenten.

  Med våren for døren er beitepusserne attraktive redskap – enten det er på bondegården, i borettslaget eller i idrettslaget. Bruksområdene er like mange som fordelene med disse modellene. Alle de tre beitepusserne har stor kapasitet. Den minste modellen kutter trær på 5 cm, den største opp mot 7 cm. Arbeidsbredden er mellom 66 og 86 cm. Alle har arbeidsbredde utenfor hjulbredden. Det betyr at det er enkelt å klippe tett inn til bygninger, trær eller gjerder.

  Felles for dem alle er også driftssikre og lettstartede motorer fra Briggs & Stratton. De til PRO-modellene har elstart. Alle tre har ekstrem kapasitet takket være de effektive motorene. Her har du musklene du trenger for å jobbe deg gjennom tette busker og kratt Det er tre gir fremover på alle modellene. Det første giret brukes ved tett vegetasjon. Det andre giret brukes på lett gressklipping, mens det tredje giret er for rask transport. Den har også revers som hjelper deg ut av vanskelige situasjoner.

  Beitepusser kjørt etter ATV

  PRO-modellene kan brukes med annet utstyr, som blant annet kvistkutter, gressklipper og brøyteskjær. Disse har også svingmuligheter via et smart bremsesystem.

  Beitepusser PREMIER 26

  Vår letteste belte/ krattknuser Produktbeskrivelse: Klipper langt og tykt gress og kutter buskas og krattskog på opptil 5 cm. Med 66 cm skjærebredde og girkasse med 3 hastigheter og revers har PREMIER alt du trenger for å klippe seg igjennom utmark, inkludert greiner opp til 5 cm i diameter. Vår PREMIER-modell drives av lett startet Briggs & Stratton OHV-motor med 10,3 HK. Dette er en lett og solid slåmaskin!
  Drivstofftank: 2,8 ltr.

  Beitepusser PRO 26

  Beite-/krattknuser i mellom-størrelsen som er svært lett å manøvrere.
  Det svingbare skjærebordet gjør dette til den maskinen som lett følger konturene i terrenget og dermed er veldig lett å manøvrere. Den får et godt trykk over hjulene som gjør denne maskinen lettframkommelig i terrenget. Bremsesystemet tillater deg i å bremse uavhengig venstre eller høyre side slik at den er lett å styre og du får tildelt trekkraften gjevt i sideskråninger og ulendt terreng.
  Drivstofftank: 7,6 ltr

  Beitepusser PRO MAX XL34

  Beite-/krattknuser med hele 86cm stort skjærebord:
  Dette er maskinen for deg som skal klippe og rydde større områder. Det svingbare skjærebordet gjør dette til den maskinen som lett følger konturene i terrenget og blir dermed veldig lett å manøvrere. Den får også da godt trykk over hjulene som gjør at den er lettframkommelig i terrenget. PRO MAX XL har også skjærebord med sideutkast og en kraftfull 20hk motor som kutter grener og kratt helt opp til 7,5cm.
  Bremsesystemet tillater deg i å bremse uavhengig venstre eller høyre side slik at den er lett å styre og du får tildelt trekkraften gjevt i sideskråninger og ulendt terreng.
  Drivstofftank: 7,5 ltr.

  Beitepusser kjørt for hånd i skogskratt
  Nyheter og kampanjer – rett i innboksen!