Søk

Tornado Multistrøer for PickUp

Tornado_spreder_bak
79.900,-

Multistrøer med effektiv salt- og sandspredning

Western® Tornado™ UTV multistrøer utfører de tøffe jobbene — uansett hvor jobbene er. For pålitelig ytelse med lite vedlikehold, har Western® Tornado™ Multistrøer en rekke funksjoner som gir deg mer kontroll og effektiv salt- og sandspredning. Den robuste poly-beholderen i ett stykke inkluderer overlappende lokk for å gi uovertruffen beskyttelse for salt- eller sandinnholdet.
 
Unike egenskaper
Dekke - Det todelte poly-hopperdekket beskytter avisingsmateriale fra elementene. Tornado™-multistrøerens overlappende hopper-design slipper ut fuktighet mens støperiller gir avrenning ut av beholderen.
Doble elektriske motorer - To instant-start 12-volt elektriske motorer gir stille, pålitelig og uavhengig kontroll over transportør og spinnermekanismer. Spinnermotoren er forseglet i et værbestandig hus, som beskytter den mot korrosjon.
Kontroller - Forbedret dobbel variabel hastighetskontroll gjør at du nøyaktig kan matche materiallevering og spre mønstre under ulike værforhold. Fire standard tilbehørsknapper og en dedikert eksplosjonsknapp gir optimal effektivitet i førerhuset. Enkel å forstå, digital selvdiagnostikk varsler operatøren når beholderen er tom eller når justeringer er nødvendig, og lysdioder gjør kontrollene enkle å lese. Den kompakte størrelsen sammenlignet med tradisjonelle kontroller passer enkelt inn i dagens moderne truck-design.
Korrosjonsbestandig - Den dobbeltveggede beholderen er bygget av slitesterkt polyetylen for korrosjonsfri ytelse, enten det er bruk av steinsalt, kalsiumklorid, sand eller annen type avisingsmateriale.
Materiell levering - 16 ½ ”pintelkjedetransportør er en av de bredeste i bransjen, og gir pålitelig, jevn og jevn materialstrøm for å redusere ”broen”. Det korrosjonsbestandige transportbåndet i rustfritt stål gir ekstra beskyttelse og pålitelighet.
Spinner - En ekstra stor 15½ ”polyuretan spinner leverer et spredningsmønster på opptil 40 ’og gir langvarig, korrosjonsfri ytelse.
Tilbehør integrasjon - praktisk tilbehørstilkobling til det lukkede tilbehørsnavet som er montert bak på beholderen. Tilbehør integreres automatisk med beholderkontrollen uten å måtte kjøre ekstra ledninger foran på trucken.
Dump-knapp og arbeidslys - Plassert på baksiden av beholderen er de to dumpebryteren for enkelt å fjerne overflødig materiale eller raskt å fylle en walk-behind eller bakmontertspreder. En ekstra bryter er også utstyrt slik at et tilbehørs arbeidslys lett kan kontrolleres fra ikke bare førerhuset, men også baksiden av beholderen.
Dråperenne - Den høydejusterbare rennen kan plasseres både på pickup og flatbed applikasjoner, og sikrer en riktig spredningshøyde. Hele dråpeskinnen fjernes enkelt for lagring utenfor sesongen.
Justerbar mater - En justerbar matingsport styrer mengden materiale som strømmer fra beholderen til spinneren for å regulere materialstrømmen.
Topprist - toppristen i stål hjelper til med å bryte opp store biter av isingsmateriale under lasteprosessen for å forhindre tilstopping og brodannelse under sprederdriften.
Praktisk lagring - Når dråpessprederen er fjernet, kan Tornado™ multistrøer lett fjernes fra trucken og hele enheten står på ende for å minimere plassen som trengs for lagring. Støtteblokker er nødvendige for lagring utenfor sesongen.
Ytterligere standardfunksjoner - Elektriske frakoblingen for enkel fjerning. Et senter med høyt montert stopplys (CHMSL) er standard for å oppfylle FMVSS-kravene. Bindingssløyfer er innebygd i beholderen for ytterligere stabilitet.
Fleet Flex - Tornado™ multistrøer er designet med FLEET FLEX-teknologi for enkel utveksling mellom elektriske spredere uten å måtte bytte ledningsnett eller kontroller.

Dimensjoner:

Lengde                             2,13 m
Kapasitet                          1,15 kubikkliter
Konstruksjon                   Polyethylene
Totale mål                        L274 x B160 x H112 cm
Vekt (utanket)                  268 kg
Motor                                Dobbel elektisk 12 V
Transportbåndbredde  42 cm
Spinner størelse             40 cm
Spreder bredde             Opp til 12,2 m*
Materiale                        Salt, Sand, Salt/Sand Mix
Kjøretøy                           3/4 - 1-tonns Pickup

Se noen av våre Western produkter her

Veiledende pris fra: 79.900,-

Veil. pris for 2020_

Legg til i min huskeliste