Søk

Gresstrimmer 8.75 EL

Trimmer_in_use_DR_168
12.900,-

Den kraftigste trimmeren

PRO-XL er vår kraftigste gresstrimmer som enkelt slår ned høyt og lavere gress. 16 ” (40,4 cm) hjul og polstret ergonomisk styring gjør manøvreringen enkel. Elektrisk start.

Produktdetaljer Dele nr 47087E
•  5 ganger effekten til håndholdte klippere
•  8.75 ft/lb (11,8 Nm) Briggs & Stratton Elstart motor med ventilteknologi
•  Ergonomiske håndtak med polstring
•  56 cm klippebredde
•  5 kuttehøyder: 3,8 til 8,9 cm
•  Tilleggsutstyr DuraBlades og Beaver Blade
•   Spesielt tykk kuttetråd med4,5 mm tykkelse, som varer mye lengre enn noen annen gresstrimmer

Garanti:
•    Motor: 2 år for privat bruk, 90 dager for yrkesbruk
•    Unit: 2 år for privat bruk, 90 dager for yrkesbruk

Overlegen kraft og elektrisk start
Pro-XL-modellen er vår mest kraftige gresstrimmer, med kraft nok til å håndtere de tyngste klippebehovene. Den har en 8.75 Briggs og Stratton-motor med overheadventil som vil utføre pålitelig år etter år. Rammen er montert med ekstra høye 16 ”hjul for super lett manøvrering. Med en 22 ”skjærebredde, 5 justerbare klippehøyder (1,5” til 3,5 ”) og ergonomiske håndtak, klipper høye ugress og gress er det en bris!

Pro XL har en fleksibel rammedesign som gjør det mulig å klippe tett inntil grunnmurer, gjerder og andre hindre med presis kontroll. Fronten er forsterket med en plate i støpt aluminium, og denne beskytter maskinen mot støtskader.
Den elstartende Briggs & Stratton er en premium motor som har to års garanti for privatbruk, og 90 dager for yrkesbruk.

Gresstrimmer deler og tilbehør:
Solid gresstrimmertråd

Samtlige av DRs gresstrimmere/klippere er tilpasset 4,5 mm tykk kuttetråd. De solide og slitesterke trådene gjør at du kan bruke tid på klipping istedenfor å skifte tråd.

Pakkes ikke inn med vegetasjon
Til forskjell fra de fleste andre gresstrimmere pakkes ikke DRs gresstrimmerhode inn med vegetasjon, noe som har en tendens til å kvele motoren. DR Gresstrimmer jobber ufortrødent selv i høyt gress.
Utviklet i USA

Patentert trådfeste
Tråden fester seg på sekunder uten bruk av verktøy. Du kan velge mellom fem forskjellige klippehøyder (3,8 cm til 8,9 cm) samtidig som du fester tråden. Du trenger verken verktøy eller ekstra tid. Klippehøyden justeres lavt for gresstrimming, og høyt for klipping av høyt gress eller ugress.

Briggs & Stratton motor
De legendariske kreftene, ytelsene og soliditeten hos Briggs & Strattons motorer gjør dem til et førsteklasses valg for gresstrimmerne våre. De er lette å starte, komfortable i bruk, og er utstyrt med et system som beskytter motoren mot fremmedlegemer som slynges opp mens du klipper.

Frontplate i støpt aluminium
Frontplaten i støpt aluminium beskytter DR Gresstrimmer mot støtskader. Bulker og riper er ikke til å unngå når du jobber, men du kan forsikre deg om at de ikke skader maskinen.

Beaver Blade for de største jobbene
Ekstrautstyret Beaver Blade forvandler gresstrimmeren til en kjedesag på hjul, og kan kutte trær på opptil 7,6 cm i diameter, raskt og effektivt. Dermed kan du skjære tykt ugress uten å bøye deg eller gå ned på knærne, som du må med en ordinær kjedesag.

Gresstrimmerhode med hurtiglås
Lar deg skifte gresstrimmertråd på få sekunder, uten problemer. Tråden stikkes inn i gresstrimmerhodet, og festes ved hjelp av en unik mekanisme. Perfekt for raskt trådskifte mens du jobber, og ved klipping av tykt ugress.

DuraBlades for 1 cm tykke kvister
Med ekstrautstyret DR DuraBlades kan du enkelt bytte ut gresstrimmertråden med metallblader innebygd i høyteknologisk polymer. Bladene skjærer enkelt gjennom kvister på opptil én centimeter i diameter.

Tekniske spesifikasjoner
Klipping
Bredde 56 cm
Kuttehøyde 3,8 - 8,9 cm (justerbar)

Dimensjoner
Bredde 54,6 cm
Vekt 32,2 kg
Transportdimensjoner: L89 x B 56,5 x H 61 cm
Håndtakshøyde: 78,7 - 124,55 cm
Transportvekt 36,7 kg

Veiledende pris fra: 12.900,-

Veil. pris for 2020_

Legg til i min huskeliste